Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .alice in chain.

przyznac sie kto slucha na you tube piosenek swiatecznych!

Polecane posty

Gość .alice in chain.

:classic_cool:

Gość bbvbbvbv
Ja mam na płytce, odpaliłam i dobra impra jest

Gość .alice in chain.
a puszczacie je sobie w wersji karaoke? :D

Gość kokkkko
ja tylko hejnalu slucham :O

Gość bywalczynikafeterii
Ja sobie podśpiewuję ostatnio. Jak idę do sklepu - widzę jakąś dekorację to sobie śpiewam kolędkę w myślach. A na marginesie - właśnie przeczytałam wątek o Orłosiu i jego żonie na Pudlu. Tej pierwszej. Nie uważacie, że ta baba jest jakaś porąbana? Dostała alimenty i ciągle jej źle. Ma dzieci - źle. Wszystko źle, a moim zdaniem jak jest taka chora to jak ona sobie radzi z tymi dziećmi? Przecież to bez sensu - w US by jej te dzieci odebrali bo sobie z nimi zupełnie nie radzi. Co to za matka? Ciągle płacze. Jeszcze się dowiadujemy W PLOTKU, że jedno dziecko poroniła. A gwiazdą to ona jest, że Boże święty. Jedyne co umiała to kasę wziąć i zrobić z siebie płaczkę. Coś strasznego jaka gwiazda. Jak i ja.

Gość bywalczynikafeterii
No i to tak szkoda bo z tych dzieci by jeszcze coś było, a tak? Ciągle płacz, żle, on się za nie nie weźmnie bo to by musiał cały czas być. Też mu się baby zachciało takiej daremnej. No ale tak jest :( Takie życie... też tak rodzina, rodzina... w sumie powinien jej te dzieci wziąć i być polskim Jordanem z gromadką dzieci, a tu co? Weź tu w Polsce matce dziecko - choćby piła i nie wiem co robiła. URODZIŁA. A co to za matka jak już jedno dziecko ledwo co się urodziło to umarło. Co to ma być? Ja tam nikogo nie osądzam, ale nie wygląda to najlepiej. Ja też mam takie coś w rodzinie. Dziadowstwo to jest i wlecze się pokoleniami :(

Gość posenka kto wie
piosenka ..kto wie.. polska werska

Gość bywalczynikafeterii
Ale nikt nie pobije Joasi Krupy słuchajcie - ledwo co coś w tancu z gwiazdami w US i już odpadła bo już musiała się rozebrać do tego Plejboja. To się mogła rozebrać jakby naprawdę coś osiągnęła. A tak? Jedynie, że sensacyjnie dobrze jej szło. No ale też zaraz jej przeszło. No i teraz w sumie już nikt nie bedzie pamiętał Tańca z gwiazdami, a zostanie Plejboj. Taki bezsens. A ta Miko, że jeszcze nie wróciła to normalnie pojąć się tego nie da :( I to takie tam... a reszta to tam tych gwiazd. No Górniak, ale ona jest szurnięta - też dziecko ze śmietnika je pisało, jak matka gdy była mała. Ona miała zostać na zachodzie ta Górniaczka i po prostu tam też leczyć się na łeb. A tak taka chora na głowę wróciła, rozwiodła się - to małżeństwo z tym Krupą tez takie tam... no ale nie ma co krytykować. I tak jest najcwańsza tam - dziecko na śmietniku je widzicie. To tak jak ja :( I kto pomoże temu jej synkowi, że je na śmietniku? Nikt widzicie.