Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakatapatarzona

Mam katar, ale dziwnie... Mial ktos tak?

Polecane posty

Gość Zakatapatarzona

Od wczoraj mam katar, ale tylko z jednej dziurki od nosa. Druga dziurka oddycham. Normalne to, czy nie bardzo`?

Gość Zakatapatarzona
Ok, zre od wczoraj jak swinia, ale bez przesady. ;) Powroce jednak do pytania- czy katar jednodziurkowy jest zjawiskiem powszechnym?

Gość Zakatapatarzona
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz. :) A czy bedzie nietaktem, jesli zapytam w jakiz to sposob sie odbywa? Czyli innymi slowy- dlaczego leje mi sie wszystko jedna dziurka a druga sprawia wrazenie bycia zdrowej? CZy mozliwym jest, ze moja prawa polowa ciala jest wylacznie przeziebiona (z prawej dziurki sie leje) a lewa jest jak najbardziej zdrowa? I czy idac tym tropem, da sie uniknac zarazenia lewej strony przez prawa? Z gory dziekuje za odpowiedz. Z powazaniem.

tak to bedzie duzy nietakt. mi tez tak czasem sie dzieje ale mysle ze jest to tylko chwilowe wkrotce bedzie ci leciec z oby dwoch dziur :)

Gość Zakatapatarzona
Postanowilam jednak profilaktycznie lewa czesc ciala odizolowac od prawej. I tak lewa stoi w salonie, prawa natomiast w przedpokoju. Rowno oddzielone sa drzwiami. Mam nadzieje, ze to pomoze.

Gość Zakatapatarzona
i jeszcze coś..moje odbicie w lustrze kataru nie ma, dziwne :(

Gość Weronika- weronka
Zakatapatarzona to początek zaraz z 2 dziurek :)