Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak nie może być

powyżej czwórki

Polecane posty

Gość Tak nie może być

zapraszam do rozmowy wielomamy podkreslam do ROZMOWY a NIE krytyki! czekam na was

Gość Tak nie może być
no nie wierze ze wszytscy uznaja modelk 2+1 lub 2+2 ujawnijcie sie mamusie ja mam 4 wstpanialych dzieci i chetnie popisze z innymi rodzicami licznej gromadki

Gość nie krytykuje
tylk podziwiam :) w jakim wieku są dzieci??

Gość Tak nie może być
Bliźniaki (chlopiec i dziewczynka) 5 lat córeczka - 3 latka córeczka - 6 miesiecy

Gość ja też podziwiam autorko
Nie dziw się pustce na topiku. Nie oszukujmy się, w dzisiejszych czasach mało kto ma możliwości wychowywać taką gromadkę :) No i nie wszyscy siedzą na kafeterii ;) Ja na razie nie mam żadnego, ale kiedyś chciałam mieć 3.

Gość nie krytykuje
a to świadomy był wybór czy raczej wpadki??

Gość Tak nie może być
nie wiem jak to okreslic, jestesmy po slubie 7 lat, dwa lata po slubie jak sie dorobilismy odstawilam tabletki i byly blizniaki, potem nie bralam tabletek bo nie chcialam niszczyc organizmu, i dzieci nie byly planowane ale chciane, wyczekane i kochane :)

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mam trójkę , pozdrawiam mamy 4 maluszków i wiecej :)

Gość nie krytykuje
rozumiem :) a jak sobie radzisz?? podziwiam w tych czasach miec taka gromadkę to wyzwanie naprawdę :)

Gość Tak nie może być
w jakim wieku ta trojeczka? swadomie czy wpadki? jak sobie radzisz? napisz cos wiecej :)

Gość Tak nie może być
nie jest tak ciężko rano mąż zawozi trójkę do przedszkola, zostaje w domu z najmlodsza, robie obiad, piore, posprzatam z lekka, wyjde do ogrodu jak jest ladna pogoda nie jest tak źle :) na poczatku 3 latka byla bardzo zazdrosna ale tlumaczenia i wieksza uwaga zadzialala wiec jest good :P

chłopcy maja 12 i 9 lat a córcia 3 :) a jakos sobie radze :) chłopcy do szkoły, córcia zostaje ze mna, do przedszkola nie chodzi bo ja nie pracuje to chce ja jeszcze troszke w domku potrzymac :)

acha i cała trójeczka swiadomie, zaplanowana :) po chłopcach marzyła nam sie jeszcze córcia, no i sie udało :)

Gość Tak nie może być
mi sie marzy i mezowi jeszcze synek tak za ok. 5 lat :) najwieksza halas jest jak wszytscy wracaja do domu, kazdy mosi opowiedziec jak bylo w szkole, w pracy i przedszkolu nawet mala co robila z mamusia w domu :)

Gość Tak nie może być
ja lece :) musze isc zobaczyc co robia dzieciaczki, powoli szykowac do spania te mlodsze bo strasze moga do 20 a mlodsze do 18.30 potem kapiel i w lozeczki dobranocka

to miłego wieczorka :) bede tutaj zagladac;)