Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytajacaaOnaa

Pytanie takie dość nietypowe mam...pomóżcie

Polecane posty

Gość PytajacaaOnaa

Moj byly chlopak to informatyk. Mial konto na fotka.pl, cympatia.pl i cholera wie gdzie jeszcze. Ja nie mam tam kont, ale i tak zawsze wiedzial, ze odwiedzam jego profil, bo widzial moje IP, moze konkretnie go nie znal, ale starczylo mu, ze znal miejscowosc, ktora jest chyba ukryta w 2 pierwszych cyfrach, czy cos takiego;) teraz jestem za granica, mam internet u operatora telefonicznego (jak u nas neostrada np.)... myslicie, ze moj byly chlopak informatyk jest w stanie rozpoznac po moim IP, ze wchodzilam na jego fotke. pl np.? W sensie - czy w moim IP moze byc ukryty kraj, w ktorym jestem? (jesli tak, to on na pewno sie zorientuje, ze to ja).. prosze o pomoc..

Gość oczywiscie ze moze
:p

Gość Ewaldi
ale po cholerę jego śledzisz ?

Gość tak ale w czym problem

Gość Chopok
zostaw go w spokoju

Gość PytajacaaOnaa
Nie sledze, ale chcialam kolezance pokazac jego fotki na fotce.:O zaraz, ze SLEDZE, tak, wiele go wysledze przez wejscie na jego otwarty profil dla kazdego na fotka.pl:O wez mnie nie rozsmieszaj:O

Gość PytajacaaOnaa
ludzie, nie robcie ze mnie psychopatycznej wariatki, to ja zerwalam i mam naprawde kolesia gdzies, chce pokazac zdjecie kumepli... nie chce aby widzial, ze to ja, bo mial wybujale wyobrazenie o sobie, nie chce, aby pomyslal, ze o nim mysle/tesknie tip. bo mi i tak duzo krwi napsul.

Gość PytajacaaOnaa
a co mnie obchodzi po co ma konto na fotce i sympatii, moze szuka dziewczyny.... czyli mowicie, ze da rade to rozpoznac po IP?

Gość PytajacaaOnaa
uppp