Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina Czikita de Los Puedlos

kto lubi fast foody ? i jakie ?

Polecane posty

Gość Marina Czikita de Los Puedlos

Gość aDadadadada
Sałatka Kurczak Premium z McDonald's :D oczywiście z sosem czosnkowym!

Gość bbcbcbbvbc
McDonald - nuggetsy, McChicken, Cheeseburger, ciasto jakbłkowe, frytki Burger Kind - Whopper! KFC - Twister, Hot Wings

Gość yujjiyt
jejku jak ja dawno fast foodów nie zarłam jakies3 lat temu..

Gość
kebab,zapiekanki,hot-dog francuski :)

Gość barakuda-D
Ja lubie baaardzo. Staram się ograniczać, żeby doopska nie mieć jak szafa trzydrzwiowa, ale i jak raz na tydz. sonbie dogadzam. Mieszkam w UK i jem: Pizze, do tego potato wedges, chicken goujons i jalepeno cheese poppers McDonalda: Quarter pounder with cheese, frytki, kola Chińszczyzne: Ryż na jajku, kurczak w sosie curry, wołowina chow main (z nudlami), frytki Indyjskie fast foody: O, tutaj to jest mnóstwo zarelka do wyboru, ale głównie ryż i kilka dan z kawałkami miesa w sosie, do tego indyjski chleb naan i ziemniaczki ze szpinakiem To są moje ulubione. Rzadziej zjadam inne, ale zdarza się: Burger King KFC Kebab (w Agnlii kebeby nie sa tak dobre jak w Polsce)

Gość polehka
KFC - zawsze wybieram twistera McDonald jak nie ma nic innego pod reka (ale nie przepadam, jakies te hamburgery zrobily sie paskudne). zadko bo zadko ale nie bede wieszala psow na fast foodach, nikomu ani do lozka ani do garow nie zagladam i nie interesuje mnie co jedza tak samo nie jest ich sprawa co kto je

Uwielbiam fastfoody wszelkiej maści... Więc nawet wymieniać nie będę, bo to się mija z celem. To okrutne, że tak niezdrowe żarcie może tak smakować, choć tak naprawdę nie ma w nich nic nadzwyczajnego, a rzekłabym nawet - lepiej nie wiedzieć co w nich się znajduje :D

Gość 212sexy
Lubię. :) Szczególnie z Maca. :)