Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakunia

Jestem zalamana

Polecane posty

Gość smakunia

Moj synek ma miec jutro operacje,jestem poprostu tak zalamana ze tylko plakac mi sie chce:( a jeszcze do tego nie bede mogla go karmic od 3 w nocy az do operacji(:(:(:O:O:( Czy ktos z was byl w podobnej sytuacji??:(

Gość pixie m
No i co z tego, jednego bachora mniej na tym swiecie...

Gość rzymaj się smakunia
będzie dobrze

Gość a cio mu jest

Gość 898989
pixe m -o ciebie moglo by byc mniej na tym swiecie smakunia-- a co maluszkowi jest???

Gość peacelove69
biedactwo co mu bedą robic?

Nie wiem kim trzeba być i co mieć w głowie żeby pisać takie komentarze jak pixie m.

Gość smakunia
wiesz co pixie m jestes zalosny tobie powinni leb obciac idiota ja tu mam 100mysli na min a ten ze jednego bachora mniej:O

Gość picture34
pixe m-ale jestes kurwa hujem smieciu jebany szkoda tylko ze ty sie urodziles klocu jebany

Gość smakunia
moj synek bedzie mial robiona operacje usowania przepuchliny pachwinowej...wiem ze to dla jego dobra ale nie wiem jak poradze sobie z nie karmieniem go az do operacji wiem ze nie moge bo w innym razie moze przy operacji umrzec dlatego nie wiem jak mam sobie z tym poradzic a on tak czesto budzi sie na karmienie dodam ze ma 15 miesiecy

Gość smakunia
dziekuje za mile sklowa kochani

Gość the visions of opera
smakunia wiem ze nam nie bedac w Twojej sytuacji jest latwo mowic, wiadomo serce matki wie i czuje najlepiej, ale mysle ze lekarze nie zalecali by nie karmienia jesli mialoby to miec jakis ogromny negatywny skutek dla malucha :) glowa do gory wszystko bedzie dobrze :)

Gość picture34
co mozna ci powiedziec byc dobrej mysli pomudl sie i tyle ,ale mysle ze to mlody organizm i sobie poradzi ze wszystko bedzie dobrz

Gość 898989
smakunia bedzie dobrze!! 15mieciecy to juz duzy chlopak, poradzi sobie na pewno:) trzymaj sie dla niego zeby nie czul Twojego strachu, wtedy lepiej to zniesie powodzenia i trzymam mocno kciuki:)

Gość
pewnie ze bedzie dobrze, maly da sobie rade lepiej niz mama, dzielnie wytrzyma i nim sie obejrzysz, bedzie juz po wszystkim:) duuuuzo zdrowka, tobie i synkowi, trzymaj sie cieplo 🌼

Gość smakunia
mam nadzieje ze bedzie twardo spac i nie obudzi sie na karmienie bo w innym razie nie wiem jak unikne karmienia

Gość smakunia
jeszcze raz dziekuje kochani za mile slowa...naprawde zrobilo mi sie troche lzej...juz nie placze bardzo mi pomogly wasze slowa:)