Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezwykłaJa

Zaraz mam randkę!!!

Polecane posty

Gość niezwykłaJa

Witam wszystkich:) Zaraz mam randkę z kolegą poznanym na internecie :) ale jestem ciekawa jak będzie, już właśnie na niego czekam, a on już jedzie, niedługo powinien być. Jak myślicie czy można poznać miłość swojego życia przez internet? Trzymajcie kciuki za moją randkę :) :) :)

To Twój ostatni post tutaj, zgwałci Cię i zamorduje :( Przykro mi

Gość w tej kolejnosci
poćwiartuje, zakopie a potem zgwałci :p

Gość Czarownica1456
nie znasz chłopa i od razu do domu go zapraszasz jak mniemam?

Gość powodzonka zycze
🌼 ja w przeciagu tygodnia juz 3 razy widzialam sie z facetem z neta :) i jestem wniebowzieta :) jutro kolejne spotkanie :) nie moge sie doczekac , podobnie jak on ;) net to dobry sposob na poznawanie ludzi, niekoniecznie od razu milosc, ale dobrze moze sie zaczac :) napisz jak bylo :)

Gość the visions of opera
dlugo z nim rozmawialas na necie? ja wlasnie w zeszly weekend bylam na randce 2 dniowej z facetem poznanym na necie, 3 miesiace bylo milo i sympatycznie, motyle w brzuchu itp ale zderzenie z rzeczywistoscia okazao sie okropne niestety, wizualnie calkiem spoko byl ale reszta do bani

Gość powodzonka zycze
żona pięknego pana ----> smiesza mnie takie wariatki jak Ty!! to ze TY trafilas nie znaczy ze wszyscy tacy sa, takze swoje jakze madre i dobre rady pozostaw dla siebie :)

Gość o co loto
Ja swojego.. tez poznałam dzieki internecie.. a teraz od dwoch miesiecy z nim mieszkam :)

Gość niezwykłaJa
Witam ponownie:) Do omglol no mylisz się bo jak widać żyję i mam się całkiem dobrze :) Do Czarownica1456 spotkanie nie było u mnie w domu, ale na neutralnym gruncie tzn w barze. A więc od początku pisałam z nim jeden dzień a na drugi się już spotkaliśmy :) było fajnie :) mądry, samodzielny, przystojny, aż jestem w szoku :P Czekam na kolejną randkę, mam nadz że się doczekam :)

Gość robinia12345
gratuluję :D

Gość 5r6t7uiyo
"Niestety kochana przez internet trafiaj a si e idioci, sama na takiego trafi lam, nie ma sensu, zostań w domu" Od ponad roku spotykam się z facetem poznanym przeze mnie w internecie. :O Zapewniam, że to najbardziej kochany człowiek jakiego w życiu spotkałam.

Gość 5r6t7uiyo
Swoją drogą, powodzenia :)

Gość będzie niezwykły
będzie niezwykły do pierwszego pójcia do łóżka,tego szukaja w internecie,takich naiwnych jak ty

Nie zamierzam z nim iść do łóżka ani przy następnej okazji ani przy kolejnej. Chcę go poznać, jeśli będzie mu chodziło tylko o seks to skończy tę znajomość, a ja będę wiedziała na czym stoję i tyle.

Gość 5r6t7uiyo
Jak go poznałaś? :D

Gość 1960
A taki poznany na warzywniaku to nie mysli o seksie? No nie!Chyba, ze jest chory to wtedy szuka w szpitalu haha!!!

Gość 196o
Niezwykla-powodzenia Ci zycze.Sposob poznania jak kazdy inny.

Gość już nic nie rozumiem i nie wie
na jakim portalu się poznaliści?