Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość roztargniony ehh

praca a życie co wybrać?

Polecane posty

Gość roztargniony ehh

Pochodzę z małej wsi, wszyscy tu wszystkich znają. Wszyscy się lubimy, mam tu dom, wspaniałą rodzinę, dziesiątki znajomych i wspaniałą dziewczynę, którą bardzo kocham, ona mnie również. Moim problemem jest praca ehh. Od zawsze byłem zdolnym uczniem, teraz posiadam wykształcenie, chęci i kocham to czego się wyuczyłem. Jestem w tym po prostu ekspertem. Teraz pracuję w małym przedsiębiorstwie, za równie małe jak to przedsiębiorstwo pieniądze. Szukałem w okolicy pracy zgodnej z moimi umiejętnościami, lecz wszędzie słyszę to samo, nie potrzebni są ludzie z moimi umiejętnościami (jestem po prostu za dobry na okoliczne podmioty gospodarcze). Poradzono mi abym poszukał pracy w dużym mieście. Wykonałem pare telefonów i okazało się, że jestem potrzebny, proponują mi olbrzymią stawkę ale praca znajduje się w mieście oddalonym o 400km od mojego domu rodzinnego... Mam mętlik co teraz wybrać, czy rodzinę, znajomych moją dziewczynę... czy pracę którą pokocham, dobrze płatną, w której mógłbym się realizować. Mój standard życia nie należy obecnie do wysokich, ale nie chcę ich wszystkich opuszczać. Poradźcie co zrobić? Wiem, że związki na odległość to porażka. Poradźcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować