Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdeptana

Mąż mnie wyzywa od najgorszych!!!

Polecane posty

Gość zdeptana

Witam serdecznie i proszę o POMOC!!! Jesteśmy 2 lata po ślubie, mamy rocznego synka.Od jakiegoś czasu mój mąż zaczął mnie upokarzać, nawet w towarzystwie znajomych. Wyzywa mnie od pustych kretynek, poje....., popie........., itp.Dochodziło również do wykręcania rąk. Najbardziej mnie boli to, że robi to przy maluszku, a przecież takie dzieciątko odczuwa takie emocje.Boję się co będzie dalej. Zaczęły u mnie występować dziwne tiki nerwowe, w sumie to płaczę przez niego prawie codziennie (cieszę się kiedy jest w pracy bo mamy wtedy spokój)Ja nie pracuję więc sama sobie nie poradzę, kiedyś wspomniałam, że mam już dosyć a on mnie wyśmiał i wyzwał i powiedział, że dziecka mi nie da.Nie wyobrażam sobie tego.Do Smyka też nie ma cierpliwości i krzyczy na niego. Nawet nie ma dla niego czasu po przyjściu z pracy, bo jest zmęczony.Proszę pomóżcie, doradźcie co mam robić!!! Boję się.

Gość zdeptana
wreszcie sie obudził i prawde o mnie powiedział

Gość masz dwa wyjscia
albo zmobilizujesz się do pracy i odejdziesz albo bedziesz tkwila w chorym zwiazku bo "sobie nie poradzisz sama"

Gość dziwny ten twój związek

traktuje Cię w ten sposób , bo wie , że jesteś od niego zależna i "zdana na Pana" że tak powiem. Jednak tak nie musi być pomyśl może porozmawiaj z nim, a jak nie będzie poprawy to czas uwolnić się z toksycznego związku. W miarę upływu czasu będzie gorzej, Ty nie będziesz szczęśliwa, a dziecko dorastalo w radosnej atmosferze. Wiem z własnego doświadczenia, że bez względu na wszystko nie warto ciagnać takich związków na siłę, szkoda zrdowia i czasu.

Gość wykreca ręce.........
...? :D

uciekaj puki nie jest za pozno!!!! gowno prawda ze sobie nie poradzisz!! uciekaj chocby do rodzicow, domu samotnej matki, miejskiego ośrodku pomocy.... kazdy ci pomoze w takiej sytuacji stanąć na nogi i moze ktos podda ci jakis pomysl na dalsze zycie samej z dzieckiem... nie badz z tym sama i sie z tym nie kryj!!! to nie twoja wina ze jemu odjebalo! ty nie mozesz sie tego wstydzic i przez wstyd krzywdzic siebie i przede wszystkim dziecko!!!!!!!

Gość widziały gały co obciągały
🖐️

Gość informatyk bez kobiety
Cóż sama takiego brałaś, męcz się z nim . Możesz też powiedzieć że odejdziesz jak się nie zmieni (a zapewne się nie zmieni)

jest Ciebie bardzo pewny , tego ,że od niego nie odejdziesz...W takiej sytuacji nie masz wyjśćia MUSISZ od niego odejsć. ciekawe jaką wtedy bedzie mial minę. Na pewo bedzie Ci przepraszal , obiecywal ,że się zmieni itd, ale nie wierz w to. Niestety jesli faceci pozwolą sobie na pewne zachowania jak poniżanie, olewanie, bicie np to nawet jesli sie przestraszą i zmienia na jakiś czas to niedługo zaczną być tacy sami jak byli. I powiedz mu ,że to ty dziecka mu nie dasz bo sąd zawsze przyzna dziecko matce, poza tym postrasz go ,że zlożysz przeciw niemu pozew o znęcanie się psychiczne . Będzie ciężko ,ale n pewno sobie poradzisz. Zobaczysz z czasem ,że bedziesz zadowolona ,że od niego odeszlas

Po pierwsze-nie nazywajmy zwykłego chama facetem.Prawdziwy facet to nie dno moralne.Taki dba o swoją kobietę,matkę swojego dziecka. Po drugie- jaka zależność i dlaczego to ma usprawiedliwiać jego zachowanie? Przecież opieka nad dzieckiem to równie ciężka praca a nie lenistwo.Zresztą,teraz są takie czasy,że każdy może zostać bez pracy. Po trzecie- co to za związek oparty na przemocy? Myślisz,że jak wykręcił rękę to nie pójdzie dalej "bo zupa była za słona" Zadbaj o siebie i dziecko.Nie będzie łatwo,ale da się.

Gość Karinaaaaaa
Dziewczyno...dobrze radzą....odejdź od niego jak najszybciej..moja Mama tego nie zrobiła i teraz każdego dnia ten stary pierdolony dziad który jest moim ojcem tak ja traktuje...ODEJDŹ bo parszywa menda nigdy się nie zmieni...wylazło z niego gówno...