Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjk

popieram piractwo

Polecane posty

Gość fghjk

juz nigdy nie kupie ZADNEJ gry. kazda kupiona gra ma bezsensowne zabezpieczenia antypirackie (ktore jak wie nawet opozniony w rozwoju 5 latek mozna i tak zlamac i je lamia) ktore utrudniaja ci zainstalowanie jej i granie w nia (przoduja tu gry ktore wymagaja zainstalowania takiego cudu wqrwienia jak Steam Pack), ktore sa niedopracowane, zwiechaja caly komp, bledy wywalaja cie z gry i ktore jak moga utrudniaja ci normlane granie. za takie cos placisz od 100 zl w gore (nie wspominam juz o tych grach ktore kosztuja prawie 200 zl bo z nimi sa chyba najwieksze problemy). dlatego tez lepiej jest sciagnac taka gre za darmo, nie tylko hakerzy lamia bardzo szybko wszytskie te ich zyebane zabezpieczenia, przez ktore ty wyrzucasz kase w bloto bo utrudniaja ci granie, to jeszcze sciagasz wszystko bez problemu zcrakowane, instalujesz i bez problemu grasz. a jezeli ! jednak cie wypierrdoli z gry po jakims czasie to nie jest to tak wqriajace bo wiesz, ze w koncu to zpiracona gra, moze sie zdarzyc. inaczej jest kiedy placisz z takie cos. od wielu, kurrwa zbyt wielu lat kupuje gry, jak czytam innych ze sciagaja stad i stamtad to czuje sie jak frajer z jednej strony a z drugiej zawsze sobie powtarzalam, ze nie jestem taka jak tamci, nie bede kradla. teraz juz mam dosc. czuje sie jak podwojnie robiona w kakaŁo i jeszce to ja za to place !!!! mam w dupie takich producentow.. a wy zainstalujcie sobie gre ktora wymaga instalacji steam packa, jak chcecie sie wqrwic i wyebac komp przez okno to taka gra ulatwi wam zadanie.

Gość oryginalne mam tylko
tony hawki i z gazet gry, nigdy nic nie kupuję sama tak zeby wywalic ponad 100 zeta, jak jest do 20 zł to moge zakupić 🖐️ w duzym stopniu masz racje, tworcy gier wiecej by zarobili, gdyby gry nie mialy takich zjebanych zabezpieczen i byly po prostu tansze, bo wiecej osob sobie kupi oryginal... duzo tansze powinny byc. to samo tyczy sie muzyki

Gość sdfgdfg
steam ci wiesza komputer? pewnie dlatego że masz 12 lat :D pewnie kupiłeś modern warfare 2 i się zawiodłeś bo miała być super gra a tu kupa na 5 i 1/2 godzin gry albo masz na niego za słaby komputer :D jak chcesz to sobie pirać, my to mamy gdzieś. tylko potem nie płacz że się nie da przez sieć grać. jedyne zabezpieczenia które wkurwiają to z gier spore i gta iv.

Gość sdfgdfg
a w ogóle zabezpieczenia łamią nie hackerzy tylko crackerzy a to różnica

Gość nie steam mi nie wiesza
komp. btw po dlugiej walce Modern smiga jak marzenie, i nie mi nawet bo nie gram w to, nie nie mam 12 lat i nie nie kupilEm, tylko kupil to moj maz (nie, nie jestesmy para pedałow jak sie czepisz o te slowko ). czytaj ze zrozumieniem i nie probuj zgadywac bo ci to nie wychodzi

Gość hakerzy crakerzy whatevah
robia dobra robote :P

Gość sdfgdfg
a w ogóle to codemasters ostatnio w ogóle nie zabezpiecza gier. np. grid, ofp dragon rising można normalnie odpalić na kopii, podobnie większość produktów ubisoftu np. do shaun white snowboarding, prince of persia nie trzeba było cracka, do rainbow six vegas wystarczyło oficjalny patch zainstalować. to samo ze stalkerem czyste niebo. dajesz patch 1.4 i nie trzeba crackować.