Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszuukaanaa

Zyję tylko dla dziecka

Polecane posty

Gość oszuukaanaa

Mam, trzy letnią córkę męża który mnie nie kocha i firmę którą ja prowadzę a jest zapisana na męża (wysoki zus) W firmie idzie do kitu, dziecko jest cudowne, mój mąż mnie nie kocha. Teraz się dowiedziałam że przed ślubem był z inną zerwał z nią bo byłam ciąży z nim. Tylko dlaczego cały czas mówił że mnie kocha? I dlaczego za niego wyszłam wiedząc, że mnie nie kocha? Jaką jestem idiotką a wokół mnie jest sama obłuda? jak ztym żyć. Myślę o rozwodzie, ale to mi nic nie da bo żadnemu facetowi nie zaufam już nigdy. Mój mąż nawet beszczelnie mi powiedział, że jak oddam mu córkę to odejdzie. Ta kobieta która pisze ten tekst nie wyszła by za niego, ale wtedy byłam durna, myślałam, że się to zmieni, że moja miłość wystarczy, a to nieprawda coraz bardziej mam go dosyć. Wczoraj kolejny raz spytałam się go czy przed naszym ślubem był z kimś powiedział, że nie. Ja niedawno złożyłam to w całość i jestem pewna zkim był, wczoraj znajoma potwierdziła moje myśli podejżenia. tylo dlaczego nie przyszła przed ślubem? Dlaczego? Dlaczego nic nie powiedziała choć wiedziała co on robi, że nie jest uczciwy? I jak ztym żyć kiedy nigdy nie będziesz tamtą kobietą? Choć za brzydszą się nie uważam ani za głubszą. Trudno nas nawet porównać bo jesteśmy z wyglądu zupełnie inne i z charakteru także. I jak z tym żyć. Albo jak to odwinąć?

Gość oszuukaanaa
nikt nic nie powie

Masz powody by twierdzić,ze Twoj mąż Cie nie kocha? Czy Ty kochasz go dalej? Pokaż jaką jestes silną kobietą. Spróbuj przepisać firmę na sibie, chociaż jej czesc. Udowodnij,ze potrafisz poradzic sobie bez niego. Pokaż mu,ze jestes cudowną matka i silną kobietą. Niezależna i pewną siebie!

Gość współczuję ci oszukana

Gość oszuukaanaa
Jego pseudo dobroć w słowach świadzczy jak mnie kocha cytuję , jesteś złą matką, nie dbasz o dom, nie umiesz się wysłowić, nie umiesz się ubrać, wyglądasz jak baran, nie chwiej się jak chodzisz, nawet się czepia do sposobów prowadzenia przezemnie firmy, choć robię co mogę, podobno za dużo kupuję kosmetyków ubrań i tp. choć patrząc na inne kobiety to chyba jestem w normie jakieś 300zł na miesiąc wydaję na ubrania i kosmetyki wszystko co potrzebne na codzień może to za dużo, ale ja na to zarabiam on mi nie funduje. wcześniej jak nic nie kupiłam też było żle, nie dbam o siebie. Ale tekst który usłyszałam przed ślubem zwalił z nóg: albo przefarbujesz włosy albo ślubu nie będzie bo wszyscy twierdzą że jestem brzydka. Gdyby ten kryzys się skończył i firma lepiej prosperowała to by było inaczej. A takto jest słabo w dochodach i zus połknie dużo tak płacę krus i jest koszt 400 a nie osiemset

Gość oszuukaanaa
Chciałabym aby mnie kochał, byłoby pięknie na dziendobry kotku jak pięknie dziś wyglądasz albo cokolwiek miłego. Marzenia.

Gość dym z komina
Trochę oszukałaś się sama wiedząc, że on Cię nie kocha i mimo tego wyszłaś za niego za mąż. A ten tekst o włosach... Ale to już było i nie da się cofnąć. Może nie wszystko stracone, jeszcze razem jesteście. Musicie wiedzieć jednak, czego chcecie.

Gość oszuukaanaa
Ja chciałabym aby mnie kochał i szanował ale czy jest sposób aby to zrealizować?

Gość nie martw się maleńka
musisz być silna kochana!!! nie dam ci rady, bo nie potrafie, ale powiem ci jedno zostaw tego barana.... jak nie chcesz rozwodu, to olej go zupełnie!!! i ignoruj!!! niech idzie w pizdu

Gość dc wiolka34
"a chciałabym aby mnie kochał i szanował ale czy jest sposób aby to zrealizować?" zyjesz w chorym zwiazku i jeszcze chcesz aby sie zminił? ja juz nie dalabym szansy - wiedzac, pamietajac jaki to zly zclowiek. Wyglada na to, ze jestes w desperacji, wspolczuje

Gość oszuukaanaa
jezu wszyscy piszą że ten związek nie ma szasy na przetrwanie i chociaż nie chcę w to uwierzyć ale to jet prawda

Gość piszemmyy
podejRZenia a nie podejżenia ahahahahahahahahahahahahahaha