Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Q u e e n xD

CZy jest ktoś taki?

Polecane posty

Czy jest ktoś, kto ma dziecko, lub się spodziewa bobaska.. a nie ma ślubu?? ;] Ja jestem z moim M. 5 lat, mam 20 lat a on 26 lat🌼 i jest nam dobrze bez ślubu. Dzidziusia bede miala w czerwcu a ślub mozemy zrobic tak za ok 2 lata:) Aaa.. i moim zdaniem wychodzenie za mąż, czy ożenek, tylko dlatego, że nie długo pojawi się potomek to jakiś absurd :) :) :)

Gość mężczyzna roku 1983
Po ślubie masz prawo do połowy jego majątku co w niektórych przypadkach ma znaczenie :classic_cool:

Gość aleś ty puściutka hihihihihihi
:O

Gość kułde felek kartofelek
Biorąc pod uwage twój nick, sposób wypowiadania i emotki których używasz, sądzę, iż nie jestes gotowa na dziecko, gdyż jeszcze sama nim jesteś.

Spadaj czubku, po co tu wchodzisz skoro piepszysz jakies bzdury aaa i sam/sama jestes pusty/a ! :) Pozdrwiam środkowym palcem! ;] Piona! :) taaaaaaaak , noo ma znaczenie ale nei w naszym przypadku, domek budujemy sobie:) I nie mamy zadnych tajemniec, jest ok:):):)

jesteś bardziej pusta niż mi się wydawało po twoim pierwszym poście 😭🖐️

Gość kułde felek kartofelek
Mimo wszystko, moim zdaniem emotki "XD" jednak świadczą o jakichs ubytkach intelektualnych.

pokazujesz swój poziom :) nie nerwuj się pustaczku, bo jeszcze poronisz :(

Nie denerwuje sie! ;] Czym debilami co nie mają co robić w chacie tylko dupy płaszczą przed komputerem i na dodatek mają coś nie tak z główka?? :)

tutaj nie potrzeba argumentów :( ty jesteś pusta sama w sobie, a potwierdzeniem na to są posty innych wypowiadających się na twoim temacie :P:)

Qeen olej ich... sa niedowartosciowane i tyle. Rowniez uwazam, że slub z powodu dziecka to bez sens. Ale skoro budujecie dom za wspolne fundusze to rzeczywiscie powinnas o tym pomyslec. Pamietaj ze facet to tylko facet.!

no dobra, faktycznie to chyba prowo :O w takim razie 2/10, bo się wkręciłam :classic_cool:

argumenty na to, że jesteś pusta: - xD - spodziewa się bobaska - ślub możemy "zrobić" - spadaj czubku aaaaaa piona aaaaaa - domek budujemy sobie (chyba z klocków) - nie mamy przed sobą tajemnic i jest ok (tak, to gwarantuje powodzenie w związku) - używanie argumentów w stylu "cóż za naród", "Polacy to jednak debile" - hahahaha, spadaj debilko (tego nawet nie skoentuje) - idiotko, debilko, pustaku- niezła z ciebie mamusia będzie

Gość zalozyla nick i pisze ze soba
11:23 [zgłoś do usunięcia] Karoolciaq Qeen olej ich... sa niedowartosciowane i tyle. Rowniez uwazam, że slub z powodu dziecka to bez sens. Ale skoro budujecie dom za wspolne fundusze to rzeczywiscie powinnas o tym pomyslec. Pamietaj ze facet to tylko facet.! "Nie masz nic ciekawego do powiedzenia ? Nie mów!" hahahahahah

"Ale skoro budujecie dom za wspolne fundusze to rzeczywiscie powinnas o tym pomyslec" A gdzie ona napisała że za wspólne fundusze :D Ciekawe, co za fundusze ma 20 letnia panna w ciąży :D:D:D:D

Fioletowy widelec: Po pierwsze, co do Twojego nicku to sie w ogole nei wypowiaam:) haha smiech na sali! Dla tych co mam byc mila to jestem! A dla pustych, niedowartosciowanych i debilnych ludzi- no bo jak TO inaczej nazwac- nie! :) Pozdrawiam!

11:24 [zgłoś do usunięcia] Q u e e n xD Ha ha roześmiałam się! Naucz się składać zdania Pani pełna! " na twoim temacie' haha co za nieuk! ty mamuśka pozdro dla twojego ''bobaska'' :) przekaz mu ode mnie, ze wspolczuje mu tak glupiej mamy :(

Fioletowy widelec: Po pierwsze, co do Twojego nicku to sie w ogole nei wypowiaam haha smiech na sali! NO TO MI DOJEBAŁAŚ PANI XD :classic_cool: Dla tych co mam byc mila to jestem! A dla pustych, niedowartosciowanych i debilnych ludzi- no bo jak TO inaczej nazwac- nie! Oł je :classic_cool:

Huj Cie obchodzi jakie mam fundusze! Wy napewno mieszkacie w gliniankach pgr-u! lub w wynajetych jednopokojowych kawalerkach!! Nie bede dyskutowac z debilami! POLACY WSZEDZE SA ZNANI Z DEBILSTWA Z TEGO ZE KRADNA I PIJANSTWA! TUTAJ MOZNA TO ZAUWAZYC! DEBILSTWO JAK NAJBARDZIEJ! :) PAPAPPA :)

ja rozumiem, ze niektore tematy i posty sa malo inteligentne, rozumiem, ze moga Was wkurzac. Ale skoro tak jest to po prostu wogole sie nie wypowiadajcie , przeciez to nie ma zadnego sensu. A mozna uniknac zbędnych klotni. Nie psujmy sobie wszyscy dnia ;-)

11:29 [zgłoś do usunięcia] Q u e e n xD cH*j Cie obchodzi jakie mam fundusze! Wy napewno mieszkacie w gliniankach pgr-u! lub w wynajetych jednopokojowych kawalerkach!! Nie bede dyskutowac z debilami! POLACY WSZEDZE SA ZNANI Z DEBILSTWA Z TEGO ZE KRADNA I PIJANSTWA! TUTAJ MOZNA TO ZAUWAZYC! DEBILSTWO JAK NAJBARDZIEJ! a ty to kurwa pewnie jestes afroamerykanka :classic_cool: ja pierdole jaki żaaaaal aaaaaaa piona :classic_cool::O:O