Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boliiiiiii....

CO SIE DZIEJE????? ktoras pomoze rada???

Polecane posty

Gość boliiiiiii....

Jutro jest termin mojej @, od tygodnia odczuwalam bole brzucha , raz silniejsze raz slabsze, @ przyszla dzis i to z okropnymi bolami!! w sumie nie wiem czy to mozna nazwac okresem jest to krew ale jakby ze sluzem, zawsze mam strasznie bolesne @ ale jak biore tab.bardzo mocna na recepte odrazu mi przechodzi, dzis wzielam o 10.30 i do tej pory bol nie przeszedl! jest to dla mnie dosc dziwne... dodam ze do dzis myslalm ze moze jestem w ciazy, lecz ten niby okres raczej ta mysl odrzuca....co o tym myslicie?

Gość pewnie poronienie
wtedy okres moze byc bardziej bolesny, obfity itd

okres ze sluzem to normalny stan na poczatku bo usuwaja sie resztki ktore nie zostały zapłodnione.... przez pierwsze 3 dni tez mam silne bole podbrzusza, zazywaj nospe a nawet ketonal

Gość boliiiiiii....
No tylko ten okres nie jest w ogole obfity...skapy...ze sluzem... nie mialam tak nigdy, i dziwi mnie dlaczego tabletka nie pomaga, ktora zawsze pomagala:( tez myslalm ze to moze poczatek i dalej juz bedzie normalny...nie wiem...nienawidze tego...

jesli zauwazyłas ze ten okres rozni sie od pozostałych nawet intensywnoscia, i kolorem to mozliwe ze jestes w ciazy, sa mozliwe krwawienia do 3 mies ciazy ....

ja tez ten okres miałam troszke inny, pozniej dopadły mnie dolegliwosci a dzisiaj sie zastanawiam czy to nie ciaza ... bo to krwawienie zmylilo mnie ...

Gość boliiiiiii....
wlasnie sie nad tym zastanawiam...dlatego nie chcialam brac tabletki ale ten bol jest nie do wytrzymania:( mozliwe ze gdybym byla w ciazy to tak bardzo bolalby mnie brzuch??

to moze udaj sie do ginekologa ... ja zazyłam apap a pozniej gripex ... tez nie wskazane i teraz sie boje

Gość boliiiiiii....
u mnie to byla tak, ze dzis rano wstalam w nocy juz mnie brzuch bolal wiec sie domyslalm ze dzis dostane, wstalam i sorki za okreslenie ale juz poczulam jak leci, wiec do lazienki a tam sluz taki ciagnacy podobny jak w dni plode z krwia! i o co kaman....?

Gość piszecie bzdury
może to efekt stanu zapalnego, problemów z janikami itp ? może przeziębiłaś sobie pęcherz i infekcja się przeniosła ? a wy od razu o ciąży i poronieniu... gdy ma się stany zapalne jajowodów i jajników wszysstko boli

Gość boliiiiiii....
pecherza nie przeziebilam wtedy bol jest zupelnie inny, a to jest bol normalny jak na @ tylko nie wiem czemu ciagle sie utrzymuje pomimo wziecia mocnej tabletki...

Gość boliiiiiii....
wzielam juz 2 tabletke...i nadal nic:(:( nie wiem co mam robic... to nie sa zwykle tabletki typu ibuprom...te co mam sa silniejsze od ketanolu .. nie wiem czemu nie pomagaja...:(:(

Gość boliiiiiii....
mam 20 lat. Od zawsze mam takie bole na @ , bylam u ginekologa to mi zaproponowal tab.antykoncepcyje, ktorych nie chce brac... nie wiem dlaczego te tab. teraz nie pomagaja miesiac temu wzielam jedna i bol odrazu minal...teraz 2 i dalej tak samo...:(