Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRR3EQ

BŁAGAM POMÓŻCIE BO MNIE STARZY Z DOMU WYWALĄ!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Pamiętaj też, że jak teraz usuniesz ciążę to istnieje prawdopodobieństwo, że już nigdy nie będziesz mieć dzieci...a to oznacza w przyszłości nieszczęśliwe bezdzietne małżństwo i rozwód z bezpłodną żonką.

Gość GRR3EQ
póki co to ja o tym zdecyduje czy będzie człowiekiem , czy nie 🖐️ pytam się o konkrety , pouczenia forumowych obrońców życia mnie nie interesują

Gość fsa d
pewnie jesteś zakompleksionym gremlinem :) słuchać twoich rad o seksie to jak słuchać opowieści głuchego o najnowszej płycie chylińskiej :p

Gość sruthb osej we wet
Nie, on jest Jasiem Fasolą :D

Gość GRR3EQ
istnieje też pewne prawdopodobieństwo ,że sufit budynku , w którym teraz siedzisz może spaść ci na głowę i cię zabić więc daruj sobie :o

Gość esihv4bv
ehh jakie te siedemnastolatki teraz wygadane...

Wiesz co GRR...nie wiem ile masz lat czy jesteś kobietą czy facetem, ale weź tak rozbieg i walnij głową w ścianę...może Ci jakoś pomoże...wiesz ile kobiet bezskutecznie stara się o dziecko??? A skoro piszesz że to ty zdecydujesz czy będzie człowiekiem czy nie....nie baw się lepiej w boga bo obróci się to przeciwko tobie

Gość GRR3EQ
jezu ludzie co mnie obchodzą inne kobiety co nie mogą zajść, nic mnie one nie obchodzą , co to ma do mojego problemu

Do twojego problemu ma to tyle, ze powinnas się leczyć...wiesz niby nie życzy się niekomu źle, ale mam nadzieję, że jeśłi kiedykolwiek będizesz chciała zajśc w ciążę świadomie to pomęczysz się z tym długo...może wtedy pożałujesz tego o czym teraz myślisz

Gość afternajtndej
Klaudia, pusta glowo, obronczyni ucisnionych, piczko mala. a nie pomyslalas ze jak se dziewczyna walnie tak w ten leb to i przy okazji twojej ukoFFFFFFanej FFFFasolice moze sie cos stac? zasugeruj jeszcze stryczek badz skok z mostu, tepa pipo ty

Gość spon
Kup sobie olejek rycynowy... a dokladnie szklanka piwa i dwie lyzki stolowe rycyny 100% ze sie uda (bonus rozwolnienie) ale to wywoluje skurcze i jak bylam po terminie i juz chcialam urodzic bo balam sie ze zrobia mi sie zielone wody i cos bedzie zagrazac mojemu malenstwu znajoma polecila mi olejek rycynowy... pomoglo... poza tym dostepne w kazdej aptece bez recepty...

Gość afternajtndej
klaudia kalia jeden c,h,u,j,

Gość GRR3EQ
sama się lecz , naskakujesz na mnie i jeszcze życzysz jak najgorzej , to takie typowe dla chrześcijańskich dewotek :o

Kalia82 daj spokój, ona jest młoda i głupi, nie przekonasz jej - brak uczuć wyższych (sam fakt, że sypia z facetami, których nie umie potem odnaleźć..) Szkoda słów

afternajtndej - weź tak wyluzuj troszkę co??? To co piszesz świadczy tylko o twojej inteligencji....gratuluję zasobu słownictwa

Gość afternajtndej
ach dzieki piczko, nie ogarniasz mojego zasobu slownictwa, co? przykre :D

Gość koleżanka35
posłuchaj,nawet jak jestes wciązy,to i tak musisz o tym poinfornować 1)faceta z ktorym jestes w ciąży 2)rodzicow-bo nie zarabiasz....i nie stac Ci na aborcje.A jaka masz pewnosc,ze facet nie chce tego dziecka?.....zastanow sie...to jest tez jego" sprawa" Teraz musisz zachowywać sie jak dorosla!! skoro wcześniej o tym nie pomysleliście........ a od sie bie radze URODZIC!!

Lewituję - eh no co tu dużo mówić - co do tego nieznania faceta aż żal pisać, ale co mi tam...kolejna kur...a zaliczyła wpadkę

Gość spon
a tak poza tym to dlaczego chcesz usuwać dziecko kobieto... tzn dziewczynko... nie ty pierwsza w tym wieku jestes w ciazy i trzeba bylo pomyslec wczesniej zanim sie wypiełas... a tak poza tym to napewno nikt cie z domu nie wyrzuci... i nie panikuj... nie kombinuj i nie usuwaj ciąży...

afternajtndej =- wiesz żal mi ścierać na ciebie litery na klawiaturze więc nie będę odpisywać na te durne docinki...

fsa d - mam parę kompleków ale raczej się nimi nie przejmuję GRR3EQ -> skoro chciałaś być dorosła to czemu teraz się boisz tej dorosłości? ponieś teraz konsekwencje swoich decyzji a nie uciekaj od nich bo one i tak Ciebie prędzej czy później złapią

Gość afternajtndej
zal, ale czemu zal?:p co do drugiej czesci twego zdania... no coz troszke sie juz zdazylas spocic odpisujac :D hevenajsdej:p

Gość GRR3EQ
ile kosztuje aborcja ? mam 1200zł oszczędności , poproszę matkę o 800zł na zakupy ,że chcę skoczyć do CH po coś na zimę i chyba wystarczy