Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRR3EQ

BŁAGAM POMÓŻCIE BO MNIE STARZY Z DOMU WYWALĄ!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam nadzieje, ze to głupia prowokacja napisana przez nudzącego się cholernie czlowieka :O Nie wierze, ze tacy ludzie istnieją :O

Gość magmads
dziewczyno w pierwszej kolejności proponuję żebyś wybrała się do psychologa a nie do ginekologa, masz problemy natury emocjonalnej, nie dziwie się że boisz się że Cie starzy z domu wywalą, to muszą byc straszni ludzie, skoro takiego potwora wychowali, co nie odróżnia dobra od zła..., nie umie kochać i nie szanuje drugiego człowieka... proponuję isc na usg i zobaczy jak "fasoli" bije serduszko ( już od 14 dnia ciąży) dobrze sie przyjżyj tej "fasoli" i życzę Ci żebyś tego widoku nie zapomniała do końca życia i żebyś cierpiała całe życie tak jak to maleństwo któremu chcesz powyrywać ręce i nogi...

Gość GRR3EQ
łał serce płodu zaczyna bić 21 dnia rewelka :o

Gość magmads
w ranach ścisłości to miedzy 2 a 3 tygodniem, mniejsza o szczegóły... to żywy człowiek....

Jak ja miałam 17 lat to byłam na 100% pewna, że nie ma szans abym kiedykolwiek chciał być matką. Tylko, że punkt widzenia zmienia się wraz z wiekiem......

Gość xil
Boze co wy sie przejmujecie tym... nie umiala pomyslec przed niech teraz cierpi.. nie wy bedziecie zabojcami swojego dziecka tylko ona... nie wy bedziecie miec do konca zycia wyrzuty sumienia tylko ona... ja bym chciala ja spotkac tak za kilkanascie lat jak bezskutecznie bedzie sie starala o dziecko i zal jej bedzie dupe sciskal... ze ona nie moze tego cudownego skarbu miec nie zobaczy pierwszych kroczkow zabkow nie uslyszy pierwszych slow... a przede wszystkim nie uslyszy slowa MAMO...

Lewituję - miałam dokładnie tak samo. W moim przypadku nastawienie zmieniło się dopiero po porodzie

Gość GRR3EQ
dobra glupie tzipy nie chce mi się dalej prowadzić tej prowokacji :classic_cool: 🖐️ autorka tematu nie napisała tu ani jednego posta oprócz pierwszego :D głupie pelikany łykają wszystko jak leci :o 🖐️

Gość magmads
ja mam 6 letniego syna....i też byłam młoda jak zaszłam w ciążę, mój syn to największy skarb w moim życiu...nie żałuję ani dnia, ani minuty.... nie wazne były imprezy, kolezanki itd itp...wazny był tylko mój syn....i wszystko mi sie ułozyło. mam prace, skończyłam studia, mam męża. i to wszystko dla mojego synka;) motywacja jak nie wiem co:)

GRR3EQ twoja prowokacja głupi jak sam stwierdzasz ale zauważ ze od dłuzszego czasu nikogo juz nie interesuje. Spadaj prymitywie

Gość GRR3EQ
taaaa nie interesuje a byś o mało skrętu sutków nie dostała :D głupa locho

hmm ciesze sie ze jestes dziewucha ktora walczy o swoje dobra i swoja przyszlosc nie biorac pod uwage argumentow humanitarnych moherow..:Pjak sa tacy madrzy to niech oni placa ci na wychowanie tego bekarta albo sie nim zaopiekuja...ty masz nauke i przyszlosc a nie zabawe w mamuske w wieku 18lat... wiesz co?zalezy jaki ginekolog... sa i tacy co zrobia skrobanke dziewczynie powyzej 16roku zycia bez zgodny rodzicow. ale trzeba szukac! poszukaj w necie takich ogloszen lub w wyborczej pt" wywolywanie miesiaczki".odrazu wez sie za skrobanke,nie aborcje farmakologiczna.przy skrobance masz 100%pewnosc ze klopot znikl. zas po farmakologicznej niekiedy nie wychodzi i trzeba poprawiac skrobanka.farmakologiczna kosztuje 800zl,skrobanka ok 4tys. ale czy sie starzy nie dowiedza to nie jestem pewna bo przy skrobance potrzebna jest niestety narkoza,wiec pewno pare dobrych godzin jak nie caly dzien,bedziesz nieobecna w domu. jesli twoi starzy sa liberalni,pomoga ci i wyskrobiesz sie na legalu,tj u pierwszego lepszego ginekologa ktory to robi bo ebdziesz miec zgode.jesli sa moherami i beda ci kazali wychowywac gnoja,poszukaj takiego co zrobi i 17latce a starym wcisnij kit ze masz impreze/wycieczke/nauke u kolezanki itp i ze nie bedzie cie ten caly dzien lub tych pare godzin...zycze powodzenia i gratuluje samodzielnego racjonalnego myslenia!!!🌼 i nie daj sie zbalamucic!pamietaj ze zarodek to nie dzieciak,a bachor to obowiazek na cale zycie i jego marnotractwo(zycia)

oooo,widac ze naprodukowalam sie na marne:P szkoda ale moze pomoze to jakiejs malolacie "z problemem":D rozumiem ze dzieci bawia sie prowokujac moherow takimi tematami ;)