Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Mam pytanie do informatykow...............................

Polecane posty

sama juz nie wiem co robic, bo kupilam karte graficzna do mojego laptopa z ebayu i niby bylo ok, ale moj kolega ja zainstalowal i po jakims czasie zaczely sie pokazywac takie czerwone linie jakby ktos w paincie rysowal, ale takie z kropkami nie ciagle linie wiec zanioslam to do naprawy, powiedzieli mi ze cos tam zle bylo przykrecone ale teraz jest okey, dzialo przez pare godzin laptop byl okey ale dzisiaj znowy pojaily sie te kropki w postaci linii i sie l;aptop wylaczyl i juz nie chce sie laczyc... czy zaniesc jeszcze raz go do naprawy skoro powiedzieli ze jest wszystko ok?:(

to znaczy nie wiem czy jeszcze am gwarancje bo mam go juz cos kolo roku czasu, wiec nie jest taki nowy, fakt ze dobra firma... nie chce ciagle im dupy truc ze znowu nie dziala wiesz skoro mowili ze jest dobrze juz teraz, a jak wlaczam to tylko lakko ekran sie swieci wszystko chodzi bo slysze ale obrazu nie ma, moze ta karta byla trefana bo an ebayu??

"moze ta karta byla trefana bo an ebayu??" mogła być albo się popsuła w wyniku złego podłączenia albo coś podobnego może się przegrzewa bo np to jakiś laptopowy geforce a twój laptop nie jest przystosowany i nie ma wywietrznika bo takie artefakty to się robią od przegrzewania, zbyt wysokiego podkręcenia albo uszkodzeń pamięci jeżeli dobrze kojarzę

z tego co wiem laptop byl sprawdzony porzadnie przez tych kolesi ze sklepu, no znam ich bardzo dobrze, kurcze bede musiala jescze raz isc do nich i sie spowiadac ..:(ehhhhh

Gość wielbicie rochomych piasków
quicksand z twja dupeczka i cycuszkami nie beda robili ci problemow

Gość jak się popsuła po roku
czasu to zwyczajnie ze starości , przegrzała się :) . Jeśli jest gwara to Ci wymienią .

Gość Emmett Fitz-Hume
Quicksand może kumpla wyślij bo cwani angole może chcą cię często w servisie oglądać i dlatego kombinują :D

" jaka płyta główna? i jaka karta dokładnie" o właśnie i pogooglać po anglojęzycznym necie bo może być tak że ta karta jest z tym konkretnym modelem laptopa niekompatybilna :P potencjalnie zdarza się. Napewno w stacjonarnych sątakie przypadki że niektórew podzespoły nie chcąze soba działac vhociażw teorii nie powino byćproblemu to może i w laptopach a jak to możliwy problem to napewno już ktośgo miał czyli na jakimś angojęzycznym forum o laptopach/kartach będzie 23 dyskusje :P

BNB wezme go do nich jeszcze raz niech sprawdza, mam nadzieje ze bedzie cos za free :P bo kurna sie wkurze no

merkaba >>>>>>>>>> i co one oznaczaja? ze karta nie wspoldziala z laptopem czy ze jest do dooopy?

Gość przecież przez rok działała