Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAAAlllllllllAAAAAAAA

mamy oraz przyszłe mamy z Kielc i okolic?

Polecane posty

Ja tez jestem z Kielc. Obecnie jestem w 25 tc. A USG 3d najlepsze robi dr Guzik z Centrum Rondo. Koszt 150zł, oczywiscie moze nagrac filmik. Ja ostatnio byłam na zwykłym, koszt ok 80zł i w cenie dostalam filmik 13minutowy. Netka gdzie będziesz rodzić??

Gość NetkaCK
Hej, A_B ja będę rodzić na Kościuszki, z racji tego, ze chodzę do dr Wydrzyńskiego. A mogłabyś mi podać numer telefonu do gabinetu dr Guzika w Centrum Rondo??Jeśli to oczywiście nie problem. Jeśli któraś z Was potrzebuje- mam namiar na świetną położną - panią Anię.

Gość NetkaCK
Z tego co wiem, to ta położna dojeżdża do jakiego szpitala ją zawołasz. Ale nie mam pewności, bo u mnie w rodzinie wszyscy rodzą na Kościuszki...:D Sprawdzona kobitka - moja kuzynka i moja siostra z nią rodziły. Bierze 400zł ale podobno nie tylko przed, ale i po porodzie też się Tobą interesuje.

Gość malpiszonek1987
Hej dziewczyny mam pytanie. Jestem w 26 tc i byłam w czwartek w Łodzi na wizycie kontrolnej w Łodzi bo u mojego synka wykryto w serduszku jakieś nieprawidłowości (a mój dwuletni synek też je miał na szczęście samo się wszystko wyleczyło). Lekarz skierował mnie na echo serca płodu i dodatkowe usg. Na usg zamierzam umówić się do dr Guzika bo to on na takim badaniu wykrył te wadę i jest dobry w tym co robi. Ale nie mam pojęcia gdzie w Kielcach mogę zrobić echo serca płodu. Bo w Łodzi mam je ustalone dopiero na 14 marca a to strasznie długo. Wie któraś z Was gdzie mogę pytać u nas o takie badanie? A co do lekarza to ja chodzę do dr Koźmińskiej, która pracuje na Czarnowie, ale rodzić zamierzam na Kościuszki tak jak pierwsze dziecko bo byłam bardzo zadowolona

Gość Mama maluszka pimpuszka
jest tu ktos ze staszowa ?:)

Gość Agnieeeeszka 8888
Witam wszystkie mamy. Jestem ze Staszowa. Obecnie 19 tydz. ciąży. Mam już 4 letnią dziewczynkę. Pozdrawiam.

Gość Vaniliova81
Witam. Jestem w 20 tygodniu ciąży i planuję usg 4d Czy któraś z Was Kielczanki, robiła takie badanie ostatnio? Kogo polecacie,, no i jak kształtują się ceny? Pozdrawiam z CK:)

Gość Vaniliova81
Ps. Chodzę do dr Lepiarczyka. Bardzo dobry lekarz, tylko mało rozmowny, i też pracuje na kościuszki.

Gość MamaCK
Chciałam odnowić topik. Czy są tu przyszłe mamy z Kielc?

Gość MamaCK
Nie ma tutaj żadnej kobietki z Kielc?

Gość gość
Jestem ;-) 31 tc blizniaczej

Gość gość
Witam mamusie szukam położnej ze szpitala na prostej. Może któraś mamusia ma jakieś namiary? Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
Cześć, ja jestem z okolic Kielc i pracuję w Kielcach. Mam 4 latka i 3 latka i planujemy jeszcze trzecie dziecko ale na razie niestety bezskutecznie.

Gość gość
Na pewno się uda :-)

Gość Asia 34
Dziewczyny jestem w 13 tyg planuje zrobić usg 3d /4d kogo polecacie w Kielcach