Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAAAlllllllllAAAAAAAA

mamy oraz przyszłe mamy z Kielc i okolic?

Polecane posty

to ja jestem w najmniejszej ciąży, u mnie jest 13tygodni i dwa dni, czyli poczatek 14tego tygodnia

Gość Dominika 80
cześć dziewczyny ja też jestem w 2 ciąży i termin mam na 24 maja ;) Mam synka którego urodziłam początkiem października 2008 i teraz jestem w pierwszych dniach 14tc ;)

fajnie ze jest nas wiecej:) dominika a jak sobie dajesz rade przy maluszku? ciąża troche bardziej męczy, no nie?:) ile u Ciebie bedzie roznicy miedzy dzieciaczkami? u mnie rok i 10 miesięcy

Gość Dominika 80
Maju mój synek gdy urodzę będzie miał 20 miesięcy więc to taka fajna różnica bo prawie 2 lata, właśnie jesteśmy na etapie siadania na nocnik ;) synka rodziłam na kościuszki i teraz też tam zamierzam ;) tez chodzę do dr Handerek bo ona prowadziła moją 1 ciąże i odbierała poród który rewelacyjnie wspominam ;) dr Guzika też znam i polecam bo jest rewelacyjny jeśli chodzi o usg 3d robiłam u niego w 1 ciąży i bardzo miło wspominamy jak zobaczyliśmy małego na monitorze;) ja chciałabym aby teraz była córeczka ale co da Bóg to będzie ;) Maju czasem jest ciężko bo sama wiesz męczyły mnie wymioty, nudności i brak apetytu ale najlepsze jest to że mój synek idzie spać a ja razem z nim ;)

dominika hehe my tez chodzimy spac razem:) jednak ciąża daje w tyłek, ja nie wymiotowałam, ale nudnosci mialam i to spore, z tego powodu jestem narazie tylko niecałe pół kilo na plusie co akurat mało mnie martwi;) hehhe no wlasnie dziewczyny a jak u Was z wagą?

ja norma ani plus ani minus 56kg - ciekawe jak długo jeszcze tak będę miała;) moja siostra w ciąży przytyła 22kg - ale dużo piła gazowanego

Gość Dominika 80
ja też schudłam co prawda 2kg zobaczymy w poniedziałek bo mam wizytę ;)

Gość popopppooo
podnosze temat

Gość Dominika 80
olcia CK a widać już coś???? chodzi mi o zaokrąglony brzuszek bo u mnie nic;)

Gość KielczankaMama
No tak, większość w ciąży! Ja mam 7 miesięcznego syna, zostawiłam go dzisiaj u mojej mamy i mam czas na internet nawet do rana!!! Co wy dwie mamy co juz mają dzieci robiecie z nimi w kielcach?? Ja mieszkam w centrum kielc (niedaleko sienkiewicza). Oprócz parku to tu jest zero rozrywki!!

Gość Dominika 80
ja mieszkam na chęcińskiej i tak na prawdę to tylko park i skwerek szarych szeregów (tam mamy plac zabaw) jest naszą rozrywką a i jak jest ładna pogoda to spacer na Kadzielnię, tyle mam dobrze że synek jest kontaktowym dzieckiem, dużo rozumie i pozostaje nam zabawa w domu;)

-> Dominika, u mnie troszeczke widac, ale najbardziej jak sie najem :P ale ogolnie to jeszcze nikt nie zauwaza :)

Gość Dominika 80
ja w 1 ciąży tak miałam ze dopiero w 24 tc było cokolwiek widać, tyle dobrze było dla mnie że czułam się rewelacyjnie i pracowałam całą ciąże aż do rozwiązania a teraz nie fajnie znosiłam początki, zobaczymy jak będzie dalej;) Olcia a masz apetyt?????

kielczankamama co można z dzieckiem robic? no duzo mozna:) park.. tez, u nas rzadko, bardzo lubimy bawialnie, np ta koło tesco, teraz wlasnie zamierzam pozwiedzac inne, przed blokiem mamy ogromny plac zabaw, teraz jest zimno to my najczesciej spedzamy czas w gronie znajomych(tez dzieciatych) jest wesoło:) bardzo bym chciała zapisac sie tez na basen, na krakowskiej po remoncie podobno jest super, sa tam tez specjalne zajecia dla maluszków 0-1, 1-2, 2-3, tyle ze ja teraz w ciąży musze na siebie uwazac a chlor nie wpływa na mnie dobrze - mam ogromne skłonnosci do podrażnień co do brzuszka to u mnie o ok dwóch tygodni coś widac, wczesniej byłam płaściutka

Gość Sasetka_83
Hej dziewczyny! Ja też postanowiłam przyłączyć sie do Waszych pogaduszek. Jestem w 12 tygodniu pierszej ciąży. Chodzę do dr Rudzińskiego i jak nic się nie zmieni to będę rodzić na Czarnowie. Dzisiaj umówiłam się do pana Guzika na USG, ale dopiero za 2 tyg:( pozdrawiam wszystkie ciężarne kielczanki.

Witaj sasetko w naszym gronie ;) ja dziś strasznie źle się czuję, chyba bierze mnie jakieś choróbsko, pozdrawiam Ala

Gość Dominika 80
szukałam kiedyś tego tropiku i nie mogłam go znaleźć ja w pierwszej ciąży chodziłam na basen i powiedziałam juz nigdy więcej w ciąży dostałam takiego zapalenia dróg rodnych że szok ledwo wyleczyłam i na nowo się zaczynało a jak piekło coś okropnego :(

Gość Sasetka_83
a ja własnie myslałam zeby sie wybrac nz basen... troszke sie boje bo od zawsze mialam problemy z pecherzem, wiec chyba odpuszcze:)

Gość Dominika 80
sasetko to nie radze z tym basenem ja zastanawiałam się nad gimnastyką dla ciężarnych, nie wiecie jest coś takiego w Kielcach????

jest taka gimnastyka w k2 na rondzie IX wieków i chyba jeszcze w city parku

Gość Dominika80
a co tropik upadł nie ma już założycielki ani mam z Kielc a ja chciałam się pochwalić że będziemy mieć drugiego synka:) dziewczyny odezwijcie się

Gość Dominika80
my mamy juz Kacpra a teraz sami nie wiemy jak go nazwać chyba będzie Kuba albo Tobiasz:) na razie mówimy bąbel i mamy nadzieję że może jeszcze płeć ulegnie zmianie i będzie dziewczynka ;)

Gość KalkaCk
Witajcie. To i ja do was przyłącze. Udzielam sie na innych forach bo sa wątki kieleckie ale was teraz znalazłam. Mieszkamy wszyscy w kielcach, tzn ja, maz i dwuletni Wojtuś. Pozdrawiam was gorąco :)

Gość NetkaCK
Hej dziewczynki, Wiem, że najprawdopodobniej,za późno napisałam, ale mimo to spróbuję. Mam na imię Aneta jestem z Kielc i jestem w 30tygodniu pierwszej ciąży. Generalnie, na wizyty, chodzę do dr Wydrzyńskiego na Warszawską, ale chciałabym zrobić USG 3D w najbliższym czasie, a słyszałam, że w Citiparku takie robią. Że wystarczy przynieść swoją płytkę a w cenie otrzymuje się 3 minutowy filmik z "zaglądanka" do dzidziusia. Słyszałam, że to kosztuje około 100zł- ale kurcze, nie mogę nigdzie dostać numeru telefonu, ani konkretnych danych na temat tego gabinetu USG. Czy któraś z Was jest mi w stanie pomóc?? Pozdrawiam serdecznie i liczę na odpowiedź.

Gość Mama Malej Misi
Hej dzieczyny ja tezjestemzokolic Kielcmoge dolaczyc ?