Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie do dziewczyn

Mam pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Od 3 miesiacy biore tabletki anty głównie na trądzik- niestety brak poprawy. Czy mozliwe jest żeby zaczely bardziej mi rosnąć włoski ( np na rękach , brwi mi sie rozrosły pod same włosy, okolice bikini itd)

Gość powinno byc odwrotnie

Gość filipowa
może tak być masz totalnie źle dobrane tabletki, albo sobie wkręcasz:)

no własnie mi się też tak wydawało i tak pisze na ulotce ze zmiejsza objawy histuryzmu itp a jest odwrotnia:(

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
jak sie nazywaja te tabletki ktore bierzesz? istnieje taka mozliwosc bo przyjmujesz hormony, musisz isc z tym do lekarza, zeby Ci je zmienil

Gość mialas robione badania
przed przepisaniem tabletek? jak wyzej ktos napisal powinno byc odwrtonie tyle ze jesli nie masz innych problemow (tylko tradzik) to ja bym nie ryzykowala i nie trula sie tabsami takie ingerencje w gospodarke hormonalna organizmu moga sie CZASAMI zle skonczyc

biore Cyprest bo to typowe na trądzik. Nie rozbili mi zadnych badan poprostu badam sie regularnie i pytałam sie swojego lekarze czy sa jakies baletki które pomogłyby mi w walce z tradzikiem

Gość filipowa
przegooglowalam je i koniecznie idz do lekarza bo te tabsy maja w specyfikacji dodatkowow ze zmniejszaja owlosienie, (na moich tak nie pisze) wiec na pewno cos nie gra!! Jednynie lekarz moze pomoc...