Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smaczny*kąsek

Mam ochote ale nie z nim

Polecane posty

Gość smaczny*kąsek

mam powazny problem własnie siedze sobie w pracy i mam straszną ochotę na seks:( jestem w związku od 15 lat i kiedy wracam do domu wiedze mojego faceta to nie mam ochoty na niego:( Poradzcie jak to zmienic?:(

Gość furiat madagaskarski
poznać mnie:)

Gość mareecczzeekkk
przeciez to twoj ulubiony aktor ,wiec...

Gość smaczny*kąsek
macie beznadziejne rady 😭 nie mam juz siły :O

Gość marreeekkk
co ,nie ładny szef ,a moze aktorow nie lubiszz ,"przemuc sie musisz" ,albo idz do sasiada ,on ci pomozee

Gość smaczny*kąsek
sąsiadów tez mam do dupy :O Kiedys był to fajjny facet ciekawy z pasją a jak dobiega 40tki stał sie normalnie nuuudnyyyy😭

Gość mareecczzeekkk
to przerzuc sie na sasiadeczke ,co??

Gość smaczny*kąsek
z kobietami to nawet plotkowac nie lubie :O a co dopiero ją całowac :P bleffff no przeciez mu nie usiąde i nie powiem "wiesz kochanie jestes smiertelnie nudny" :O i do tego nie dbasz o siebie nie wspierasz mnie 😭

Gość smaczny*kąsek
jestem ładną ciemną blondynką o długich własach i przy wzroscie 166 waze 55kg :O Jego koledzy slinią sie na mój widok :( ale ja nie zaryzykuje romansu ....chyba ze coś wreszcie we mnie pęknie 😭

Gość smaczny*kąsek
on wraca z pracy zjada obiad siada przez TV na meczu i popija piwko a potem wieczorem to jak najbardziej by chciał!!!1 a ja nieeee!!! nawet jesli wczesniej w pracy miałam kisiel miedzy udami 😭

Gość mareecczzeekkk
nawet ,na plotki sie nie nadaja co niektore ,wiecznie becza i stekaja ,juz wiem idz mna s,e,,xfotke.pl tam cos wybierzesz

Gość smaczny*kąsek
mareecczzeekkk nawet ,na plotki sie nie nadaja co niektore ,wiecznie becza i stekaja ,juz wiem idz mna s,e,,xfotke.pl tam cos wybierzesz czy ja mam na drugie "desperatka"?? mareczek nie musze szukac w takich miejscach;) chciałabym tylko aby wrócił tamten czas :(

Gość mareecczzeekkk
do ledz do koscioła ,chyba ładne u ciebie w paraffiii

Gość mareecczzeekkk
to przegrys czekolada ,i na spacer pa pa

Gość doskonale wiem jak to jest
Mam dokładnie ten sam problem. W związku jestem 8 lat. Wiem, że skoki w bok nie są żadnym rozwiązaniem, chociaż pewnie bym nie miała wyrzutów sumienia. Obawiam się, że moje pożądanie do niego już nigdy nie wróci, bo nie jest dla mnie atrakcyjny jako przede wszystkim człowiek. Niczym mi nie imponuje, nie daje poczucia bezpieczeństwa... Chyba w tym tkwi prawdziwy problem. Zastanawiam się czy to się zawsze tak kończy. czy są pary, które po latach wiodą wciąż ciekawe życie seksualne...

Gość smaczny*kąsek
no wreszcie ktoś kto wie o czym mówię :O jestem załamana :O bo naprawde nie mam ochoty na jego dotyk choc myslę ze z innym facetem bym płonęła 😭

Gość smaczny*kąsek
wiesz zastanowiło mnie teraz ze u mnie tez to stało sie dokładnie po 8 latach małzenstwa a w czesniej pożadałam go nieziemsko :O

niezle curvy jestescie, a ty niezlykasek niezla szmata musisz byc jesli myslisz o seksie w pracy a w lozku marzysz o innych facetak podczas gdy maz obok ciebie lezy z wdetym dragalem, przychodzisz tutaj i zalisz sie nie widzac, ze to TY masz problem i zarazem sama go powodujesz, czego oczekujesz?

Gość aktualnie pracuję
dziewczyny mam to samo....:(a nawet chyba gorzej,bo mam juz drugiego męża a sytuacja ta sama....i mam ochotę na kogoś konkretnego,chyba dobrze ,że jest daleko i na razie nic z tego....

Gość doskonale wiem jak to jest
U mnie zaczęło się już wcześniej-nawet nie pamiętam kiedy. Ale tak na oko ze dwa lata temu. Nie uprawiam seksu-raz na dwa miesiace jak już po prostu wypada. Oczywiście wtedy myslę tylko o tym, żeby już skończył i dał mi spokój ;/ To straszne jest. Nie wiem czy można to zmienić.

Gość smaczny*kąsek
panu psychologowi juz podziekujemy :D powiedział co wiedział :D:D jasne powienna mu posprzatac uprac dac piwo nie ooprzeszkadzac w meczu a wieczorem dupe nadstawic :D:D wtedy bede swietojebliwa moherowa katoliczka :D

Gość ehhhhhhhhhh
tyle niedopieszczonych kobiet:(

Gość smaczny*kąsek
starałam sie to jakos zmienic :O próbowałam w jakis sposób sie przełamac i pomyslec jak było wtedy kiedy mnie fascynował i koniec jakas blokada i kapa:O

Gość drente
Ja tez tak mam tylko ze swoja zona

Gość aktualnie pracuję
dokładnie też tak mam 1 raz na miesiąc i to z wielkim obrzydzeniem?....pomimo tego,że to chyba jest straszne to dobrze wiedzieć,że człowiek nie jest sam....że inni też tak mają....

Gość smaczny*kąsek
zastanawiam sie czy jakby zmienił swoje postepowanie czy u mnie efekt byłby widoczny?:O