Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unstoppablee

Moja piosenka , ocenice ?

Polecane posty

Gość unstoppablee

pierwsza : kiedy leżę w łóżku i gapie się w ściany to chce cie kwiatuszku byś był tu rozbierany z mojej malej główki wychodzą wciąż pomysły jesteśmy jak z kreskówki ja i ty - mój mąż przyszły ref. nie ! nie ! nie ! nie ! to nasza bajka jest to tylko mój sen naprawdę nie ma cie i nie zjawisz się nie ! nie ! nie ! nie ! przecież ja dobrze wiem nie położysz się obok mnie to tylko następny sen nie mogę dotykać cie jedyne co mogę robić to w sufit patrząc się twoje dziecko w mym śnie urodzić tak naprawdę nie obchodzą cie ref. nie ! nie ! . . . myśleć o tobie we śnie cie dotykać cały czas całować w twe ramiona wtulać druga : kiedy byłyśmy młodsze a przy tym dużo słodsze rzadko się rozstawałyśmy cały czas rozrabiałyśmy kłopoty z nami były lecz tak dziewczynki przyjaźń stworzyły myślałyśmy , że wszystko przetrwamy że w jednym domu zamieszkamy ten sam szef był tu też uwzględniany jedyne co oddzielne to ukochany ref. teraz tego nie ma wszystkie plany runęły ta cała przyjaźń to ściema te wspólne lata już minęły ba straconą przyjaźń nie pomogą żadne leki kiedyś była lecz teraz nie istnieje ona nie wróci przepadła na wieki bo tak się z przyjaźnią w prawdziwym świecie dzieje w ławce razem siedziałyśmy przerwy we dwie spędzałyśmy jedna drugą odwiedzała co tam u niej , dowiedzieć się chciała zakupy , wycieczki , dyskoteki , flirtowanie wszystko we dwie , razem , nierozerwalnie byłyśmy ze sobą jakby sklejona jak bliźniaczki syjamskie głowami połączone lecz gdy jedna głowa się zbuntowała cała połączenie bliźniczek rozerwała ref. teraz tego . . . może i koniec był z mojej winy może zupełnie inne jego przyczyny ale dzięki temu , że to już się przerwało widzę , że jakoś średnio mi zależało wcale nie będę po nocach płakała żadnej decyzji nie będę żałowała stało się to , co stać się miało szkoda tylko , że nawet trochę nie bolało . ref. teraz tego . . .

Jak dla mnie tekst świetny. Tymbardziej przypadł mi do gustu,bo jakbym czytała o sobie,o swoich wlasnych przezyciach... :D Powodzenia życze

Levviatan -przeciez autorka powiedziała,ze to tekst piosenki,wiec nie rozumiem tego Twojego "to raczej(...)" :/