Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość painpain

chciałe tylko powiedziec ze pomyślałem chwile nad moim życiem

Polecane posty

Gość painpain

i po raz kolejny stwierdzam ze jest ono bezsensu, złapałem mega doła i chce mi sie płakać a za chwile jade:O wiec będzie okazja

Gość gdzie jedziesz

Gość painpain
do kolizji na drodze :O

o boże kazde życie ma sens:) czasem tylko trzeba chcieć to zauważyć a ty nie chcesz bo ci tak wygodnie. wrzuć na luz, zrób coś z życiem:)

Gość brzytwaskalpelżyletka
A ja też mam doła, nie martw się. :( Myślę nad sensem wielu rzeczy... nad kolizjami drogowymi równeż .... :( A dziś wyjechałam i jedzie taka wielka ciężarówka słuchajcie i sobie tak pomyślałam - na skrzyżowaniu stojąc - co czuje człowiek jak w niego ta ciążarówka wjeżdża. Ostatnie momenty - powinna skręcić, ale w ciebie wjeżdża. I co masz do gadania, nie? :( No ale mnie się popsuło auto - na pustej drodze. Też szczęście. I mogłam skręcić do lasu. też szczęście. Jedynie, że się popsuło pech i bulić pech. A ile to się okaże... :(

Gość zaniechaj kolizji
na drodze, bo może w niej wziąć udział ktoś postronny, ktoś kto chce dla odmiany życ i ma dla kogo i po co a Ty mu pokrzyżujesz plany, pomyśl o tym

Gość painpain
nie zapiełem pasów i wyleciałem przez przedednia szyba:O właśnie wypisali mnie do domu:O