Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MężatkaPrawie30letnia

Mąż,ja i .....

Polecane posty

Gość nie ma nic złego
ale autorka doskonale wie że nie o kawę chodzi tylko o łóżko. Gdyby to sama kawa, nie byłoby żadnego problemu.

Gość MężatkaPrawie30letnia
Nie kochani ,nie ciągnie mnie na kawkę ze śniadaniem!!!! Nie w tym rzecz,Wy od razu ,że już mnie ''macica'' swędzi!!! Nie chodzi o sex!! Trompka ,dziękuję :) Dokładnie mnie tez zastanawia dlaczego wybral mnie,mężatkę ?? hmm to ,ze napisałam ,ze nie pociąga mnie,nie oznacza ,że jest hmm brzydki wręcz przeciwnie zadbany,atrakcyjny!!! Tak jak pisałam wie ,że mam męża ,ale... tam gdzie bylismy ostatnio były inne kobiety,tez mężatki ,a jednak ''upodobał'' sobie mnie. Wiem ,co jest w życiu najważniejsze ,ale tak jak pisałam pociąga mnie to ,że mogę podobać się innemu,czy to jest aż tak złe ?? :(

Gość trompka
Autorko ja też myślalam że mnie nigdy nic takiego nie spotka a jednak... tylko że mnie ciągnie do tego najgorszego :( jest inny od mojego męża, jego dotyk, pocałunki sprawiaja że czuje sie inaczej, przechodza mnie dreszcze, nie wiem co się ze mną dzieje... i to nie jest tak że od razu tak sie miedzy nami dzieje znamy sie juz dobre kilka lat, w ciazy zaczeły sie glupie docinki, po ciazy jest teraz jak jest... Prawi mi komplementy, czuje sie inaczej, nie obchodzi mnie to czy mowi prawde czy nie, mówi miłe rzeczy i to sie dla mnie liczy... moze to dlatego ze moj maz jest moim pierwszym mezczyzna i jedynym, nie wybawilismy sie za mlodu a teraz mi odwala :(:(

Gość kwassss
Już trochę mdli od czytania takich rewelacji. Po prostu chcesz się przespać z innym, po cholerę dobudowywać do tego pensjonarską ideologię.

Gość a wlasnie
JA MAM SPOTKANIE Z ŻONATYM I NIE WIEM CZY DOBRZE ROBIE... SAMA JESTEM WOLNA, NIE WIEM NA CO ON LICZY, NIBY ZNAJOMI, ALE TAK NAPRAWDE TO CHUSTECZKA WIE

Gość gc gb
gbfbgg

Gość uppupupupupu
:(:(