Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko o katar

jak ktos wie to prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość pytanko o katar

czy w ciazy mozna stosowac otrivin na katar? mam zatkany nos i nic z homeopatii nie pomaga. dodam ze to mialoby byc ok 1-2 krople i tylko na noc(nie codziennie). po prostu zlapal mnie katar podejrxzewam ze przejdzie za 2-3 dni ale bez otrivinu w nocy nie zasne:O

Gość podobno nie można
jak pytałam o leki dla kobiet w ciąży na katar to w aptece dostałam tylko maść majerankowa, ewentualnie woda morska, którą psika się w nos

nie wiem czy otrivin można czy nie ale ja w każdym bądz razie zapuszczałam nasivin bo nie było mowyo zaśnięciu z zatkanym nosem i tak przez 3-4 dni na noc tylko. I dodam że często w ciąży chorowałam...

Euphorbium, to stosowalaś, można w ciąży i po urodzeniu, koszt około 30 zł, ale nawet noworodkowi moszna stosować, wiem bo dostalam już w szpitalu po porodzie, bo byłam chora brałam antybiotyk i do dziś używam

najlepiej to idz do lekarza, ja bralam też w cięży coś w sprayu, to było do nosa i jamy ustnej, ale to było na recepte, jak znajde nazwe to napisze a w ciąży to bardzo częśto chorowałam

Gość pytanko o katar
wlasnie ja nie jestem chora tylko mam zatkany nos prawdopodobnie przez suche powietrze w domu, mimo ze zwsze wieczorem dlugo wietrze pokoj zeby powietrze bylo swieze:( chyba zadzwonie do gina i po protu spytam go cy moze to stosowac sporadycznie