Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tańcownik

Jak się tańczy???

Polecane posty

Gość Tańcownik

Przecież ja kiedyś umiałem tańczyć ;| I to był czasy kiedy za bardzo alkohol nie był potrzebny do zabawy. W czasach szkolnych był zabawy, że chłopcy siadali w rządku na krzesłach i dziewczyny wybierały sobie z kim mają tańczyć. Do mnie ustawiała się kolejka :D Przez wszystkie czasy jakoś umiałem tańczyć sam na sam z dziewczyną... A teraz nie wiem co się stało. Jestem tak strasznie spięty... Kiedyś dziewczny mnie wyśmiały, że podczas tańcu za wysoko podnoszę nogi :/ I teraz chyba za dużo się zastanawiam jak tańczyć. Ja chciałbym podczas tańca poskakać niemal, a nie w miejscu stać i jakieś wygibasy robić... Dlatego teraz jeśli juz idę na parkiet to prezentuje taniec robota :/ Stoję w miejscu i się gibam, nie wiem co z rękoma robić. Kurde :( W ten sposób nigdy na taniec żadnej dziewczyny nie poderwę. A chciałbym podczas tańca jakoś poderwać, potańczyć sam na sam. Ale nie wiem jak :|

Gość tańcownik
6 piw? :O Ile czasu trzeba to pić, zresztą potem brzuch jak bęben :/ Ja wypiję najwyżej trochę wódki, jakieś piwo i więcej nie mogę, nie dlatego, że źle się czuję tylko dlatego, że czuję się zamulony.

Gość lulilulilu
4 i pół piwa;)

Gość lulilulilu
to strzel sobie kilka kielichów na odwagę, tylko pózniej pannie nie chuchnij, bo nikt nie lubi zapijaczonych tancerzy:P

Gość tańcownik
No to piję kilka kielichów i nic :| A nie chcę się spić... robiłem jakieś marne próby podbicia do dziewzyny, ale jak zwykle zamiast myśleć to łapała mnie jakaś desperaja i dobierałem się do dziewczyy od tyłu :/ :/ :/ zresztą co ja sobie myślę, nie wiem jak z dziewczyną tańczyć...