Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhyhyhyhhhhhhhyyyyyy

rozmowy w toku - SOLARY !!!

Polecane posty

Gość hyhyhyhyhhhhhhhyyyyyy

widzieliście te puste spalone solary? ahahahaa

HAHAHAHHAHAH MASAKRA!!!! JAKA OCHYDNA SKORE MIALY. FUJ OBLESNE. NIGDY W ZYCIU JUZ NIE POJDE NA SOLARIUM!

Gość mieciuŚmieciu
Ja na uczelni widuje:D Pod koniec listopada takie spalone mordy, że aż śmiesznie to wygląda. Przecież one będą miały kiedyś tak pomarszczonego ryja jak za przeproszeniem pies Shar Pei. Facetom strasznie nie podoba się sztuczna opalenizna, dziewczyny pamiętajcie o tym, śmiesznie wyglądacie:(. Wolę bladą buzię z naturalnym odcieniem, rumieńcem od chłodu i normalną nie wysuszoną na wiórek skórę.

Gość nie ma co przemawiać
do rozumu.Przecież te dziewczyny są uzaleznione. to tak jakby się opowiadało alkoholikowi opowiadało o szkodliwości picia-bezsens!

Gość degjhkjl
ja wole byc blada lub troszke musnieta sloncem niz taka zsolaryzowana to wyglada okropnie nie wiem jak moze sie to komus podobac

Gość wiii333
lnajlepsza byla ta co ma swoj interes tez solarium -powiedziala ze ma 29 lat ,a ja myslalem ze z 36 . zmarszczki wokól oczu i sucha skora.Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem.

Gość ja jestem zdania
ze jak sie juz opalac, to na sloncu z ochronnym filtrem, powoli i bezpiecznie

Gość kleopattraaa
a ja już od 3 lat unikam słońca jak tylko mogę, a jeśli już muszę wyjść na słońce to używam bardzo wysokich filtrów, jestem blada, ale lubię bardzo swoją bladość i wiem, że za kilka lat będę wyglądała o wiele młodziej, zresztą już teraz wyglądam młodziej od moich znajomych, które bardzo często i długo się opalają, one mają już kurze łapki pod oczami w wieku 20 lat! nie wspominając o suchej skórze bleee a ja mam mięciutką skóre :)

Gość kless
Ale czym sie martwicie, ze przy takich okazach wygladacie o wiele lepiej mimo tego samego wieku?:D

Ładne były. Na swój sposób :P Przecież marchewkowa skóra świetnie komponuje się z białymi ubraniami, w tym obowiązkowe są białe kozaczki! ;)

Gość ktoś napisał
że faceci nie lubią opalonych dziewczyn, więc jak to się ma do tekstu jaki usłyszałam na swój temat - ale mogłaby sie trochę opalić!? Mam bardzo jasną skórę i nawet nie usiłuję się opalać ale jak do tej pory słowa uznania usłyszałam tylko od faceta narodowości kurdyjskiej więc jak to jest?

Gość ja jestem zdania
jem spalone kielbaski z grilla i popijam benzyna

Gość ktoś napisał że facetom
nie podoba się sztuczna opalenizna a nie opalenizna w ogóle

Gość mala042
bo opalenizna jest ladna ale nie za mocna .