Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mętlik w głowie mam ogromny

dziwne zachowanie faceta, czy ktoś wyjaśni?

Polecane posty

ex do mnie pisze jak się schleje na imprezie, probuje mnie wyciagnąć na browara. Zanim zmieniłam nr to wydzwaniał do mnie ze sluzbowego i gadal o pierdolach, w miedzyczasie miał dziewczyne. jak z nim byłam zmieniał plany, nie odzywał się nieraz cały dzień. Mowił, ze jestem jego marzeniem na przyszłosc, a za chwile, ze nie pasujemy do siebie. Siedze teraz i mysle o tym po co on mi własciwie zawracał głowę. Nie zasługuje na to by zajmować miejsce w mojej głowie,a jednak wspominam go czasem. Zastanawiam się kim dla niego jestem po tych wspolnie spedzonych latach. Po co szuka kontaktu? Czy to możliwe, że emocje już opadły i chce się ze mną zaprzyjaźnić? Nie rozumiem jego postępowania, może ktoś z Was był w podobnej sytuacji, albo umie mi to wyjaśnić?

Gość twój były chłopak
ja po prostu chcę poruchać i to wszystko czy ci tak to trudno zrozumieć kochanie ?

Ja jestem aktualnie w takiej sytuacji. Mam zamiar przy najbliższej okazji powiedzieć mu parę słów i nigdy więcej nie odbierać od niego telefonu. Tyle, że do mnie dzwoni na trzeźwo. Nie wiem, o co mu chodzi, chyba chce odkupić swoje winy, ale po co skoro wszystko jest dawno skończone. Nie rozumiem tego.

Gość aaaa...
hej, a jesli moge spytac z jakich powodow sie rozstaliscie? bo moze jemu sie teraz przypomnialo ze fajan mial dziewczne i spiepszyl i teraz chce znow z toba kontakt odzyskac? a moze bo jest na ciebie zly ze nie chcesz z nim byc i ma jakis uraz wiec cie gnebi..duzo zaletzy od tego jaki to facet niektorzy nie lubia dawac spokoju..

jakby tylko chodziło o ruchanie to OK - nie ma sprawy zawsze mnie może puknąć!!

Podszywaczu myślisz, że jesteś funny? No fajną miał dziewczynę i spieprzył, ale teraz ma nową i powinien się odpimpać. Zerwałam z nim bo na imprezie zaczął obejmowac czule jakąś laskę. Nic mu nie zrobiłam, nie powinien mieć żadnego urazu do mnie i powodów żeby mnie gnębić, chociaż może zdawał sobie sprawę, że bardzo cierpię jak do mnie wypisuje i może robił to z premedytacją, tylko po co?

Gość mętlik mam w głowie ogromny
może jakiś facet, który podobnie postępował ze swoją dziewczyną się wypowie, widać po wpisach, że takie zachowanie to nie jest odosobniony przypadek.

Gość Na twoim miejscu
po prostu bym z nim nie rozmawiała, tym bardziej jak jest pijany i nie wie co mówi On wie, że tobie na nim jeszcze zależy i to wykorzystuje Po prostu rozmieniasz się na drobne, a jak wiesz bilonu nikt nie szanuje :( Musisz wprost mu powiedzieć, że nie rozmawiasz z facetami po kilku głębszych ... i tyle A poza tym koniec oznacza KONIEC Mam nadzieję, że nie siedzisz w domu i nie czekasz na byłego aż się odezwie Warto żebyś zamknęła ten rozdział twojego życia i zaczęła żyć swoim życie i co będzie ... powodzenia, życzę szczęścia 🌼

Gość swietne wyrażenie
ODPIMPAĆ!!!

bo dawno nie ssałam jakiejś fajnej pałki...

Gość mętlik mam w głowie ogromny
Nie siedze w domu, nie czekam na niego bo i tak bym już mu nie zaufała. Nie zawsze rozmawialismy jak był zawiany, czasami dzwonił z pracy, albo zamienialismy parę słow na mieście. Za żadne skarby bym do niego nie wróciła. Ciekawa jestem jednak o co mu chodzi. Nie rozumiem jego postępowania.

Gość mętlik mam w główie ogromny
ciekawa jestem co taki facet może sobie myśleć, chciałabym się przekonać na przyszłość, może go jakoś spić i sprowokować, żeby się wygadał?

Moim zdaniem jemu chodzi o Twoja gotowosc, czyli spotkanie zakonczone ekscesami w sypialni. Wie, ze moze na to liczyc. Z drugiej strony, piszesz o tym sama, choc przyznam, ze w dosc zakamuflowanej formie. ;) Co Cie obchodzi, co on mysli, jesli i tak nie chcesz do niego wracac ? Jesli facet dzwoni do kobiety pod wplywem alkoholu, to wyraznie daje do zrozumienia, ze nie mozna na nim polegac, kiedy jest trzezwy. Daj sobie wiec spokoj z wszelkim mysleniem, "o czym on mysli". Olej dziada 🖐️