Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo.pomarancza

chce zmienic swoj wizerunek, laski, faceci pomocy

Polecane posty

Gość kolo.pomarancza

zadbac o siebie, styl podreperowac, bardziej sie skosmetycic, tzn, jakis makijazyk, maseczka... sukienka, obcasik ale zeby to ze stylem bylo kto mi zapoda jakies linki, strony, gdzie podgladac zeby dobrze wygladac... thanks

Gość ja podmmm
www.google.pl

Gość kolo.pomarancza
ja podmm no bardzo ci dziekuje, jakas ty, jakis ty bystry naprawde dzieki ;)jestes niezastapiona/ny

Gość kolo.pomarancza
Jej Wysokość Flądra masz zly dzien??okres?rozwod?chlop cie rzucil , wywalil na zbity leb?hehe spoko ale wiesz? nie zabardzo moge ci teraz pomoc, zaloz watek to moze pogadamy ;) to moj atek i pytam o cos salkiem innego :)

tez bym chciala ;P i tez nie wiem jak to zrobic;p nie mam nic do swojego stylu, ale warto cos zmienic;-) A najlepszy, najszybszy i najtanszy zabieg zmieniajacy to zmiana fryzury ;P Ale ja wlosow nie farbuje, a obciac mi szkoda;p Moze Tobie sie przyda;-)

Gość kolo.pomarancza
fladra to pewnie z uczuciami cos nie tak :O eh wiesz, zycie nie zawsze jest piekne u mnie podobnie jak u ciebie tyle ze musze cos urozmaicic, wiec pytam a ty tak pojechalas ze zapewne cos ci dolega

wiesz co pomarancza bo tak mnie zdenerwowalas tym topikiem, co ci bedzie ktos chrzanil o stylu, jestes jaka jestes i juz, i jak sie komus nie podoba to go pies noga tracal ja uwazam, a mnie nic nie jest, brakuje mi wiecej zarcia w lodowce bo juz wszystko wyzarlam, moze ktos mi jutro wypad do supermarketu zasponsoruje??

Gość kolo.pomarancza
a wlasnie ze nie fladra ja chce cos zmienic i juz, nawet jesli sie komus wszystko podoba, niech mu sie podoba, mam to w dupie mi sie nie podoba i juz chce zmienic!!!! 😠

Gość kolo.pomarancza
degjhkjl dzieki

Gość kolo.pomarancza
ehh fladra, spoko, z checia,ale jestem uziemiona dzisiaj ale mam martini w lodowce jak chcesz

Gość poganiacz klawiszy
zacznij wielbic boga anie wlasne ciało

Gość kolo.pomarancza
poganiacz klawiszy a ty co?juz cie dopadly paranoje?? :( wiesz?wierze w Boga i to jak....ulala chodze w niedziele do kosciola,mowie paciorek wieczorkami ale nie popadam w skrajnosci, byc moze to zle wedlug ciebie , ale mysle ze tak ma wygladac moje zycie i jesli bede myslala ze ma wygladac inaczej to dam ci znac, ok? mysle ze Bog cieszy sie kiedy dbam o swoj wyglad,wiesz? juz lepiej sie czujesz???

Gość kolo.pomarancza
fladra bym ci wyslala, serio, moze nie zubrowke, ale jakies winko moze, albo koniaczek, albo martini ;) tylko ze juz za pozno, nie dojdzie do teraz a jak dojdzie kiedy ma dojsc to moze juz nie bedzie ci sie chcialo, albo kaca bedziesz miala i wywalisz do smieci i szkoda bedzie :( ale jeszcze cos ci zostalo do popitki, he????