Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaxxxxxxxxxccccccccccfffff

CZY FACECI LUBIĄ/WOLĄ DZIEWICE ?

Polecane posty

Gość hkiyjd
w dziewiczej piczy błona kwiczy z pożadania do dymania

Gość gość
Pewnie każdy woli ciasne szparki :)

Gość paasik
Zadalam wczoraj podobne pytanie swojemu chlopakowi. Jego odpowiedz mnie mile zaskoczyla. Powiedzial, ze facet czuje sie wtedy wyjatkowo, cieszy sie ze swiadomosci, iz jest tym pierwszym. Jesli moge cos dodac z wlasnych obserwacji, to mysle, ze podobala mu sie ta koniecznosc bycia delikatnym, taka troska, czy wszystko okej oraz swiadomosc i sprawionej mi przyjemnosci. Wcale nie jest prawda, ze malolaty bawia sie w rozdziewiczanie, a starsi wola doswiadczone dziewczyny! Owszem, jest to kwestia upodoban, ale nie podoba mi sie wrzucanie wszystkich do jednego worka. Moj facet ma 30 lat, miedzy nami jest 10 lat roznicy, jestesmy ze soba prawie dwa lata, kochac zaczelismy sie niecale 2 miesiace temu. Mysle, ze ta sytuacja, z moim pierwszym razem nas zblizyla.

Gość gość
Najpierw się ograniczałam, bo 'zbyt wcześnie nie wypada', a gdy dwadzieścia z hakiem na karku, to 'wymagane doświadczenie'. W sumie - jak na rozmowie kwalifikacyjnej... Słowem bądź mądry i pisz wiersze.

Gość gość
tak wlasnie jest kohani; pupa za wsze boli

Gość gość
doświadczona lepsza dla niedoświadczonego moja była żonka 10 miała a ja prawiczek ciężko było ją zaspokoić i niestety nie dałem rady

Gość gość
Ja lubię dziewice, bo mogę zlizać ich krew z pizby.

Gość gość
Za to moją byłą to po kochanku niechcąco wylizałem ;-)

Gość MaserattiCarl
Jeśli jesteś Prawiczkiem to diewica wyda ci się ok(bez różnicy)! Ale gdy już jesteś oblatany w tym temacie, to dziewica jest tylko gwoździem do trumny! Starasz się żeby jej było dobrze unikasz ostrych sytuacji żeby nie skrzywdzić(a i tak zje..sprawę) i poprostu się uwstaczniasz! Zaś z doświadczoną kobietą jest już sama rozkosz..starasz się żeby jej było dobrze a ona odda ci do z naddatkiem! O czym dziewice pojęcia nie mają! Tyle w temacie!

Gość Prawiczek pospolity
Co za glupoty pisza oczywiscie ze kazdy facet chcialby dziewice to tak samo jak kazdy facet woli nowy samochod a nie stary i zuzytu tylko Ci co sie nie sznuja wola zlomy

Gość gość
Ja bym nie chciał dziewicy. Byłem z jedna, wiem jak to jest... Zreszta, faceci nie mogą mieć 100% pewności, ze to dziewica, bo błony dziewicze bywają rożne, a poza tym "dziewica", która uprawiała seks oralny, petting, itp. to dla mnie żadna dziewica. Dziewica/prawiczkiem jest sie wtedy, gdy żadnej formy seksu sie nie próbowało (z wyjątkiem masturbacji, ale z samym soba - z pomocą kogos , to juz petting). Najlepsze sa ładne i doświadczone mężatki! Kafemen@wp.pl

Gość ładna lubię seks
mężatki które sie szanuja i nie puszczaja z kim popadnie,ja mimo ze urodziłam dzieci podobno jestem dosyć ciasna wiec nie piszcie ze kobiety po przejściach to wiadra...poza tym jestem ładna,zadbana,lubie sprawiać męzczyznie przyjemnosc