Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaxxxxxxxxxccccccccccfffff

CZY FACECI LUBIĄ/WOLĄ DZIEWICE ?

Polecane posty

Ja leżałam, straciłam cnotę w najdogodniejszej pozycji, ale nie kłodowałam. :classic_cool: Tak, z pewnością, każda niedoświadczona kobieta przy pierwszym razie przerabia kamasutrę, anal i pissing. :classic_cool: 🖐️

Gość uftuftutuu
to było do very :O:O

Gość uftuftutuu
bez przesady w drugą stronę. Nie rozumiem co Ci daje nabijanie sie z dziewic każda kobieta nią na początku jest i gdyby żaden facet nie chciał dziewicy uczyć to wyobraź sobie co by było ;)

Gość dajcie^spokój
w życiu bym się nie ożenił z błoniastą :O

Gość uftuftutuu
no ale jak dziewica na nikogo sie nie kreuje to juz nabijanie sie jest dziwne a co to dziewica nie ma zadnych fantazji erotycznych i pragnień? nie moze byc ciekawa zycia seksualnego innych ludzi? nie jestesmy aseksualne i zamkniete na seks ;)

A "dziewice" ktore obrabiają gały po kiblach i rozchylają poślady to dalej dziewice? A tak, przecież mamy średniowiecze i fałda błony śluzowej to świętość największa. Dobra, nie pień się, już znikam stąd, bo zaraz zacznę tęsknic za swoją błoną. :D Lewi! 👄

Gość uftuftutuu
oczywisćie że to nie dziewice tylko hipokrytki,nie widze jednak związku z tym co napisałam. i dziwne ze pytasz co dziewice tu robią a nie pytasz o to samo prawików ;)

Ale to jest temat o dziewicach, a nie o prawikach, gdyby był o prawikach to bym pytała o prawików. Logiczne, prawda? Lewi, a Ty co tu robisz i jak sobie wyobrażasz swój pierwszy raz? :classic_cool:

Gość uftuftutuu
i co odpowiedziałeś ;) vera,chyba nie nadążam za Tobą. Wyciągasz jakieśwnioski z kosmosu i piszesz nie na temat. Gdzie ja napisałam że wiem jak będe sie zachowywała podczas pierwszego razu? Jedyne co wiem to to że nie będe całkowicie bierna,na pewno sie postaram na tyle ile będe potrafiła ;)

Gość uftuftutuu
przeciez nie wiem jak to będzie dokładnie ale wiem że nie będe tylko leżeć,logiczne że coś będe robiła,kłodą sie albo jest z natury albo nie jest. Można być kłodą 20 lat po ślubie i znowu ta pogarda..''demonie seksu'' ....mogłabyś sobie darować

Gość uftuftutuu
ludzie czy Wy aż tak nie znacie siebie że nie wiecie jak będziecie sie zachowywać,nic nie potraficie przewidzieć? jasne że nie da sie wszystkiego przewidzieć ale coś znając siebie można przypuszczać. I dla mnie to jest dziwne jak ktoś tak totalnie tego nie wie...tak jakby był dla samego siebie kimś zupełnie obcym. JA wiem jaka jestem przynajmniej na tyle,że moge określić czy będe sie starała czy nie.Tego czy to staranie mi wyjdzie to już okreslić się dokładnie nie da,ale to że ono będzie to już owszem bo wynika z charakteru

Gość uftuftutuu
i na tej zasadzie nie moge stwierdzić czy będe boginią i demonem seksu ale czy będe kłodą to już tak ;) bo kłoda to jest bierność i brak starań,a bogini seksu to jest możliwy wynik tego starania

Gość dajcie^spokój
vera z cheshire na pewno jest błoniasta ale się wstydzi przyznać

Gość uftuftutuu
kłoda to jest również egoistka. Bo chce tylko brać a nic od siebie nie daje. I jeszcze ma o to do faceta pretensje,przecież wielką łaskę zrobiła że rozłożyła nogi :D

No, ja jestem. (((:classic_cool:))) Co prawda uprawiałam dzisiaj seks nad ranem, to mimo wszystko zachowałam błonę. :D Lewiatan - pewnie tak będzie, ale jak to mawiają - co nagle to po diable. Tylko na litość boską, szukaj tej kobiety wyjątkowej, rudej i zielonookiej!

Dziwitza uczy seksu. Starowicz byłby dumny. :classic_cool: To trochę jak niepokalane. :D Powiem ci, że rozłożenie nóg (poza ginekologiem) to ważna sprawa, podczas pierwszego razu. Są emocje, stres. Może dla ciebie rozłożenie nie będzie miało znaczenia, sensu celebry, nie będzie wstydu, uczucia przekroczenia granicy - dla mnie miało i dlatego mam miłe wspomnienia. 😴

Gość uftuftutuu
takiej to Levi może i do śmierci szukać,bo rudość to rzadkość. Chyba .że farbowana ;)

Gość uftuftutuu
vera znowu wnioski z kosmosu :) nie wykluczam a wręcz spodziewam się emocji związanych z przekroczeniem granicy,ale czy to oznacza że mnie sparaliżuje i będe kłodą ;) pójscie do łóżka będzie sie wiązało z tym że facetowi ufam więc strach nie powinien mnie sparaliżować. nikogo przeciez nie uczę seksu,mam w domu ksiązkę Starowicza,podkradłam rodzicom :classic_cool: