Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibabkaaaaaa

moj maz to cham

Polecane posty

Gość alibabkaaaaaa

nie wiem co mnie podkusilo, dostalam tel firmowy nowke i mysle napisze do meza ze jestem jakas tam laska itp. wiedzac ze maz mnie kocha i nigdy nie zdradzi a tu ladna niespodzianka moj ukochany maz po 2 latach malzenstwa pisze takie rzeczy do "tamtej" czyli do mnie ze mi oczy na wierzch wychodza "przelecisz mnie" pokaz fotke myszki matko boska za kogo ja wyszlam za maz. malo tego chce siespotkac na sex! ciagnac to dalej?? nie wiem czy smiac sie czy plaakac:O

na twoim miejscu ciagnełabym to dalej umow sie z nim na sex i niech sie zdziwi co najlepszego narobił. pozniej sie z nim rozwiedziesz afkors. Dlatego ja chyba nigdy nie wyjde za maz.

Gość alibabkaaaaaa
niesttey to nie prowokacja. narazie gada ze nie ma czasu ale chcialby sie umowic jestem zalamana boze:O

Gość taka co tez meza chama ma
to zaproponuj mu smsowy sex, taki cyberek , zobaczysz na co twojego męzulka stac

Gość Blondyyynkkaaa
ale a kogo sie podalas piszac te smsy?

Gość ja uwazam
sily zycze, ale uwazam ze powinnas to ciagnac i nawet sie umowic ....bo jezeli tego nie ukrocisz to kiedys zarobi to naprawde, a teraz moze dasz mu nauczke do konca zycia, ale ciagnij dalej, to sie przekonasz o co chodzi, moze tylko smieje, ja bym sie pobawila,relacjonuj tutaj wydarzenia jestem ciakawa, nalegaj na spotkanie...a potem coz jesli to prawad to masz problem

Gość tak to dobry pomysł
umow sie z nim

Gość insane27
skad ja to znam.........moj byl jeszcze lepszy...doladowywal mi konto,tzn "jej"........dziwi mnie tylko jak moderatorzy moga pozwolic na takie posty w ktorych uzywa sie wulgaryzmow....zenada

jeśli już zaczęłas mozna to pociagnąc dlaej chociażby aby sie przekonać, na jakim etapie to się zatrzyma, czy bedzie chciał sobie "tylko" popisać czy by się chetnie umówił, chociaz szczerze wspołczuję....ja bym takiemu za samo pisanie miała ochotę strzelić między oczy, co on sobie wyobraza, a jak Wam się układa w małżeństwie???

A nie zakładasz że on wie z kim pisze i traktuje to jako zabawę - "sadzisz ze jesteś taka sprytna"?

Gość do alibabkaaaaaa
Umów się z nim i podstaw jakąś kumpelę, której on nie zna, a kumpela niech Ci relacje zda jak daleko chciał się posunąć. \ Współczuję Ci :(

Gość alibabkaaaaaa
w zyciu nie wie ze to ja bo ten tel dostalam choc nigdy nie bylo mowy o telef sluzbowym i takiego tematu w domu nie bylo. w malzenstwie istna sielanka. ja wlasnie sie zastanawiam czy to bedzie tylko pisanie czy nie:O kazal mi wyslac swoje foto-wyslalam sciagniete z netu potem zayczyl sobie nagiej lub w bieliznie. ja mam dosc nie wiem co zrobic naprawde

Gość wez sie z nim umow
idz na to spotkanie i pierdolnij mu w ryj bynajmniej ja bym tak postapila.

Gość alibabkaaaaaa
nie mam samochodu a jak to bedzie daleko to wykluczone:O teraz zaluje ze do niego napisalam. byl 3 dni w delegacji - jutro wraca ja mam iprezke jutro z okazji urodzin i nie wiem jak ja to przetrzymam

Gość alibabkaaaaaa
do echh babo.. tak tak tyle ze w moich sms nie ma za krzty wulgaryzmu i seksizmu nic piszenormalnie a to on zaczyna pytaniem "jak lubie sie bzykac" :O cham

a jesli okaze sie ze faktycznie bedzie chcial sie przespac i bog wie jeszcze jakie rzeczy robic to co zrobisz bedziesz chciala dalej z nim byc??

Gość autorka warta tego szmaciarza
" w zyciu nie wie ze to ja bo ten tel dostalam choc nigdy nie bylo mowy o telef sluzbowym i takiego tematu w domu nie bylo." i kto tu pierwszy klamie??????? choc zagrywka godna gowniary, to mozna sie dowiedziec czegos od meza...

Gość alibabkaaaaaa
nie rozumiem. sama bylam zaskoczona ze szef dal mi tel. wracam do domu meza nie ma w delegacji wiec pomyslalam ze napisze do niego. oczekiwalam eska "nie pisz do mnie poniewaz mam kochajaca zone, rodzine" to sie przeliczylam.

Gość kjnnlmjljmdsv
a co mu napisalas w pierwszym smsie, niby skąd znasz jego numer ?

Gość pffffffffffffffffffffffffff ha
nie pisz do mnie, bo mam kochajaca zone hahahahahahahahahahahahah

Gość bo kazdy facet to cham
a kazda baba to dziwka

Gość alibabkaaaaaa
1 sms byl taki hej nie wiem czy mnie pamietasz jeszcze poznalismy sie na imprezie studenckiej kiedys. i takie tam trele morele

Gość hgghghgh
oj alibabko, to PIERWSZYM SMSEM BYLO UMAWIANIE SIE???? wlasnie widac, jak ty chcesz do niego napisac.... ech, JAk ZWYKLE DOPIERO TERAZ sie dowiadujemy, ze on pojechal w delegacje i ze nie wiedzial o tym... no to moze od poczatku opowiedz PO KOLEI WSZYSTKO, a nie po kawalaku, ze cie zrozumiec nie mozna............

czego nie rozumiecie ludzie?? czytajcie a nie... alibabka odp na moje wczesniejsze pytanie

Gość gngnnggn
aha, imprezka studencka..... jasne. a ty sie z mezem poznalas w ten sposob, ze moglby zajarzyc? jak nie, to jestes sama sobie winna, ze go podpuszczasz. "okazja czyni zlodzieja"... pewnie chcesz go sprawdzic, bo "w delegacjach" sie zdradza zony:D:D:D:D spoko, powodzenia.

Gość alibabkaaaaaa
wiec tak maz od srody jest na delegacji ja dzis dostalam tel sluzbowy przyszlam do domu i napisalam nie aby sie umowic tylko "czesc co u ciebie nie wiem czy mnie pamietasz poznalismy sie kiedys na imprezie na studiach" a ze to bylo dawno to maz nie pamietal"D maz odp ze jest kawalerem:O

Gość alibabkaaaaaa
do koktajl84 nie moglabym drugi raz zaufac ale ciezko byloby mi sie z nim rozstac. dzieki wy to umiecie czlowieka pocieszyc nie ma co:O

a co chesz usłyszec? nie przejmuj sie wszystko sie ulozy i bedzie dobrze? otworz oczy kobieto! a skad wiesz jesli on ma taki pociag czy on cie np juz nie zdradzil? kuzwa faceci to szmaciarze i to wiadomo nie od dzis, wole byc singlem całe zycie niz babrać sie w tym brudzie :/