Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilialilia

czemu kobiety płaczą podczas seksu?

Polecane posty

Gość lilialilia
nie, no nic mnie nie bolało:) ale podczas swojego pierwszego razu to i owszem płakałam z bólu a mój partner cały czas głęboeko mnie całował, inaczej jeszcze pewnie bym wyła;)

Gość spoko ziomal
nie spotkalem sie nigdy z placzem u kobiety podczas orgazmu ale zaluje ze nigdy tez nie mialem tak wrazliwej partnerki:)

Gość granatowe
1. płaczą z powodu otwarcia się totalnego na emocje 2. płaczą, ponieważ docierają do swojej najgłębszej prawdy, tam gdzie ich miłość łączy się z cierpieniem. Tak się dzieje gdy ten model emocjonalny wynoszą z domu 3. zdrowa miłość leczy rany- przychodzi dzień, że juz nie płaczą, lecz się śmieją :)

Gość lilialilia
spoko ziomal---> czyli facetom to sie podoba? Bo mój sie zorientował i była bardzo zdziwiony: zapytał czemu płacze a ja odpowiedziałam, że nie wiem...To dla faceta musi być dziwna sytuacja..obawiam się, że może niezbyt komfortowa?

Gość granatowe
w kazdym razie- te łzy są najprawdziwsze ;)

Gość lilialilia
granatowe----> dziekuję za mądrą wypowiedz:)

Gość lilialilia
no za mocno----> nie uprawiam anala:)

Gość spoko ziomal
znikam Dobranoc i zycze wielu wspanialych orgazmów:P:P

Gość lilialilia
spoko ziomal----> dobranoc...:) faktycznie jesteś spoko;)

Gość spoko ziomal
luuuuuuuuuuzzzzzzzzz malenka, Dobranoc:*

Gość AmmyLe
Moze byc dlatego , ze zbliza Ci sie okres- to byłoby logiczne wytłumaczenie ;)Poza tym my kobiety juz takie jestesmy ze czasem wpadem w dołek bez wyraznej przyczyny i mamy płaczka ;)Takie juz jestesmy. Radziłabym sie nie przejmowac

Gość lilialilia
AmmyLe -----> dzięki:)

Gość Stokrotka098
Witam Was :) Ja tak mam... I kiedys się zastanawiałam co ze mna nie tak,ze tak sie dzieje. Nie za kazdym razem,ale zdarza się,że płaczę. Mój były partner,gdy to widział pytał co mi jest i dlaczego płacze... nie wiedzialam dlaczego,wiec mowilam,ze nie wiem...

Gość zakonnica.pl
liliana ja też płaczę. Ale tylko wtedy gdy jedziemy bez zabezpieczenia :D To takie romantyczne , że się wzruszam :D

Gość lilialilia
Stokrotka098-----> tez powiedziałam, że nie wiem. :) Super, że nie jestem sama z tym płakaniem:)

Gość lilialilia
zakonnica.pl----> wzruszenie..tak, to odczuwałam:)dzięki:)

Gość ja kiedys płakałam
i gówno prawda że z emocji czy coś tam. Uprawiałam seks na pieska, ostro i głęboko, na granicy bólu- z jednej strony było mi dobrze, z drugiej miałam dziwne uczucie gdzieś tam w środku,a potem sie rozpkłakałam z braku powietrza, bólu, przyjemności. Uczuć raczej w tym nie było

Gość mi tylko raz
lezki polecialy ale nie zebym plakala czy wyla. Nie wiem czemu tak sie stalo, bylo po prostu mega przyjemnie, mialam swiadomosc ze kocham, jestem kochana a do tego taki seks... to bylo z uczucia szczescia.... Chlopak zapytal sei mnie czy placze a ja do niego: nie, wydaje ci sie ;)

Gość jedyna poprawna odpowiedź
Taka właśnie jest kobieta: uśmiecha się, gdy chce krzyczeć, śpiewa, gdy chce się jej płakać, płacze, gdy się cieszy i śmieje się, gdy się boi.

Gość od razu widac ze nie macie
doswiadczenia w sesie (tzn. ci ktorzy mowia, ze to od ogladania filmow itd). autorce chodzilo chyba o placz spowodowany orgazmem a nie np. bo cos bolalo. kiedy ma sie orgazm puszczaja WSZYSTKIE emocje i tego sie nie kontroluje-jedna dra sie wnieboglosy, inne smieja jak glupie a inne placza-reakcja na rozladowanie

Gość g ggggg gg
Wytrysk (ejakulacja) u kobiet oznacza wyrzucenie zauważalnej objętości płynu z cewki moczowej, gruczołów przycewkowych lub pochwy podczas stymulacji seksualnej, w trakcie orgazmu lub w niewielkim odstępie czasowym od niego. Przez większą część ostatniego stulecia debatowano na temat istnienia zjawiska, a w ostatnich czasach dochodziło do mylenia u kobiet nietrzymania moczu z wytryskiem. Badania z lat 80. XX w. i późniejszych wykazują, że zjawisko nie jest związane z moczem. Ejakulacja u kobiet następuje najczęściej w wyniku stymulacji punktu G (nazwanego tak od dr. Ernsta Gräfenberga) znajdującego się na przedniej ścianie pochwy.

Gość fkgjdis
ja też często płaczę po orgaźmie...nie wiem czemu to takie głębokie przeżycie że wybucham płaczem:) ale to jest bardzo przyjemny płacz

Gość BO JESTES
beksa i tyle .nie stwarzaj sobie nowych definicji

Gość her komendante
kobiety są odwrotnie odwrócone , to stad te zachowania nieodpowiednie

Gość dziwna_20
Ja wlasnie tez zauwazylam, ze podczas seksu, bylo mi juz tak bosko, ze z tej przyjemnosci zaczelam plakac, nie moglam oddechu zlapac... i nie moglam wytrzymac tego napiecia we mnie, to bylo cudowne

Gość Tleeniona
Ja osobiście popłakałam się wczoraj i to nie przy sexie tylko przy pieszczotach ;o Sama się dziwie dlaczego tak się stało ale było mi tak dobrze jak nigdy i chyba od tego ... Nie mogłam złapać oddechu trzęsłam się ... Ale całe szczęście partner przytulił mnie pocałował i było w porządku ;p

Gość orgazmy extra
ja płacze po mega pożadnym orgazmie przy ktory ma sie ciarki po clym ciele po czym ciało jet tak wrazliwe na dotyk ze szok i jest super.....

Gość zzzzbbbbgggggggg
płaczą podczas seksu z kolesiem bo pewnie im sie przypomniał były

Gość zzzzbbbbgggggggg
orgazmy extra nie wymyślaj