Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilialilia

czemu kobiety płaczą podczas seksu?

Polecane posty

Gość zapraszam na wróżby e-mail
Zapraszam na wróżby e-mail Zadajesz 20 pytań maksymalnie możliwe także porady jeśli masz jakieś dylematy... odpłatne 5zł anna_anielaa65@o2.pl

Gość orgazmy extra
a po kigo mam wymyslac jak nie potrafisz tak kobiecie dogodzic to sie nie odzywaj

Gość zzzzbbbbgggggggg
bo wymyślasz,to co piszesz nie są objawy po orgazmie ciało nie jet wrażliwe na dotyk,wrecz jest przeciwnie wiec mówie skończ wymyślać dziecko:)

Gość allekaro
ja tez ak mam. a moj chlopak z ktorym jestem z 2 lata tego wcale nie rozumie. zawsze sie zlosci i krzyczy lub wychodzi. bo mowi, ze mu sie odechciewa seksu od takiego czegos i zebym sie nie dziwila potem, ze tak zadko to robimy bo to wlasnie przez to. a gdy pyta o co chodzi, płacząc ciezko mi zebrac slowa i nie daje mi dojsc do slowa bo sobie idzie. ehhh. musze chyba szybko z nim na ten temat porozmawiac..

Gość yesnoyes
ja tak mam tylko bo bardzo dobry sexie, oczywiscie z facetem ktorego kocham. jak jest naprawde dobrze, to po wszystkim puszczaja emocje i leca mi lzy, ale to rakazca na cos pozytywnego

Gość Mandragorowo
i ja płaczę po orgazmie. nie zawsze, ale się zdarza. Moim zdaniem to wynik połączenia spełnienia fizycznego i emocjonalnego. To najlepsze łzy i najpiękniejsze chwile w życiu. Mój chłopak na początku trochę się dziwił, ale powiedziałam mu że to ze szczęścia i że go kocham. Rozumie i cieszy się kiedy widzi takie łzy :) Pozdrawiam!

Gość gość
musiało być kiepsko:(

Gość gość
też bym sie rozpłakał gdyby było kiepsko

Gość gość
znaczy że mysli są zupełnie gdzie indziej

Gość miriris
Płacz dziewic i ten grymas bólu podczas pierwszego razu jest podniecający dla większości facetów. To samo dotyczy orgazmu. Po prostu to jest coś normalnego, więc żaden myślący facet nie będzie się tego obawiał. Oczywiście powinien być delikatny, czyli nie robić nic wbrew kobiecie.

Gość gość
macie rację pisząc że łzy po orgazmie to z emocji, tych dobrych emocji. U mnie zdarzyło się to kilka razy, choć mam już sporo lat, więc nie jest to zachowanie standardowe. Wiem że wtedy było mi bardzo dobrze, a łzy same napływały do oczu, choć wcale nie chciałam płakać. Partner się przestraszył, bo myślał że zrobił mi krzywdę a przecież to były łzy szczęścia. Nie mylić proszę łez po orgazmie z łzami w trakcie stosunku, bo to zupełnie mogą być inne bajki. Są kobiety, które w trakcie odczuwają silny ból i wtedy choć bardzo nie chcą tego pokazać, to jednak płaczą.

Gość LX
Mi sie oczy robią mokre jednocześnie kiedy tam sie.robie mokra. Nie mam.na to wplywu. Czy to jeszcze przed seksem czy w trakcie, naplywaja mi lzy do oczu. W kazdym razie jest mi wtedy bardzo dobrze, moja rozkosz. Acha, jest tak tylko wtedy gdy jestem zakochana. Czasem można sie odkochac na chwile w partnerze i wtedy nie mam łez.

Gość gość
To wskutek emocji..łzy szczescia spełnienia.mezczyzna powinien wtedy przytulic kobiete