Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cassera24

ktora z was jest w ziazku z hindusem NIE MUZULMANINEM

Polecane posty

Gość cassera24

np z facetem wyznania Sikh, Hindu itd ale NIE islam pozdr x

moj maz jest INDUSEM (hindus-wyznawca HInduizmu, Indus-osoba z Indii). Maz jest protestantem.

Gość lotus
ja jestem, fajny temat. muzulmanow tak naprawde jest tam tylko niewielki procent. i jak wrazenia ze zwiazku?:D

Gość cassera24
ja jestem w zwiazku 5 lat z wyznawca Sikh, jest urodzony w UK ale pochodzi z Indii. nie jest religijny jak inni wyznawcy Sikh, jest nam razem super, mieszkamy razem od kiedy zaczelismy byc razem, podrozujemy, imprezujemy itd razem. nigdy mnie nie ograniczal (jak czasami innym hindusom sie zdarza;/) jesli chce to wychodze na imprezy sama z kolezankami, wracam nastepnego dnia a on tylko pyta czy bylam bezpieczna - czy wzeilam taxi i czy nie zgubilam sie nigdzie ;p jezdze do polski bardzo czesto - co 2-3 miesiace, byl ze mna w PL 4 razy, bedzie 5ty raz - Nowy Rok w Zakopanem na narty :) moi rodzice go akceptuja i wiedza o nas od poaczatku pozdrawiam :)

Gość kless
moj maz jest INDUSEM (hindus-wyznawca HInduizmu, Indus-osoba z Indii) Indus to rzeka w Indiach, Chinach i Pakistanie, a nie mieszkaniec Indii:D -Hindus to mieszkaniec Indii -hindus(pisany mala litera) to wyznawca hinduizmu

kless nie strasz mnie, jak ja w PL rejestrowalam nasza corke ktora ma obywatelstwo po mnie i ojcu to nie bylo wiadomo w urzedzie jak wpisac obywatelstwo po ojcu/ hinduskie czy indyjskie czy induskie/ Pani w urzedzie wziela za slownik jezyka polskigo i wpisala ;'induskie' mowiac zdecydowanym tonem ze hindus to wyznawca hinduizmy a nie 'nazwa' nacji. YYYYYyyyy No to pieknie...

Gość hindus to hindus
nie wymyslajvie

Gość hehehehehe........
Hindus (pisane wielka litera) to mieszkaniec Indii hindus (mala litera) to wyznawca hinduizmu :D

Gość tu muja mogaso
podciagam temat.............spotykam sie z chlopakiem z karnataki.....jest hinduskim chrzesciajaninem......jest nad dobrze razem...jest wyksztalcony..inteligentny..dobry ..zabawny i niezwykle rodzinny....bog,rodzina i krykiet......to jego dewiza

Gość ciotuniaaa
zeta ty cioto jedna tym razem ci nie wyszlo cos z tym wpisem bo najezdzasz na muzulmanow a tu akurat nie jest temat o nich buhahahahaha

Gość mrs cole
Ja spotykalam się z hindusem jakiś czas temu I muszę przyznać,że był świetnym facetem. Pracował jako doradca prawny. Nie pił alkoholu,ale Wychodzilismy często na imprezy. Po jakimś czasie widziałam,że mój styl życia nie do końca mu pasował,ale największym problemem było to,że jego rodzice byli zagorzalimi wyznawcami hinduizmu I pewnego razu przyznał mi się, że najprawdopodobniej będzie miał zaaranżowane małżeństwo,więc pomimo tego,że bardzo się lubilismy, stwierdzilam,że to nie ma sensu.

Gość mrs cole
*zagorzalymi

Gość LOROL
Zeta84 jaki ty glupi jestes to az sie plakac chce. Akurat angielki wcale nie sa az tak zajebiste jak ci sie wydaje, szmaca sie na kazdym kroku z kim popadnie i rodza dzieci w wieku 15 lat, znam pare "szanujacych" sie kobiet rasy bialej (i to nie sa Polki), ktore daja d..hindusom, murzynom, arabom, wiec nie wiem co tak najezdzasz na nasze rodaczki. Pewnie sam jestes jakis desperat i nie mozesz znalezc kobiety.

Gość LOROL
po pierwsze kolego to jestem kobieta wiec nie interesuja mnie dziwki a po drugie czym sie zajmujesz, ze jestes takim znawca polczyn i wiesz komu daja a komu nie? czy prowadzisz jakies badania i zagladasz kazdemu pod koldre, ze wiesz ze to wlasnie polki sie szmaca? nie bronie polek bo mam w tym jakis szczegolny interes, ale czytalam juz pare twoich wypocin na ten temat i mnie to zadziwia ze az tak sie napinasz z tego powodu

Gość Pracownica w duzym miescie
a ja pracuje w specjalnym osrodku , w duzym angielskim miescie. Fakty są takie , że z roku na rok przybywa polek zarażonych wirusem HIV. nie oceniam , podaje fakty.

Gość a moj facio to muzulmanin
i mowi ze sikh sa obrzydliwi ... wiecie te wlosy itp.

Gość do pracownica
ta,a skad kurwa wiesz czy one dostaly hiv od hindusa czypolaka? chyba w tych czasach malo kto ma tylko 1 partnera sexualnego. :o widac od razu ze peirdolsiz bez sensu i nielogicznie. kto ci dal ta rpace? ty chyba tam sprzatasz... symptomy zarazenia moha sie ujawanic po kilku LATACH! idiotko. :o cozazal.co.uk :o

Napisalam tylko , ze przybywa polek zarazonych , a nie skad one to maja... A co tak cie to boli ,?wez cos na uspokojenie , bo z nerwami u ciebie kiepsko idiotka to jestes ty , napewno nie ja. mierzysz mnie swoją miarą? nie trzeba , znam swoją wwartość znam 3 jezyki obce , mam kwalifikacje , tak mi dali prace na ladne oczy

a co jak ktoś sprzata , to jest idiota????!!!! ładnie cie rodzice wychowali

Gość do pracownica
akurat ty, z twoim IQ do nieczego wiecej sie nie nadajesz niz do sprzatania.

Gość tattttttttttttttttttttttt
z tym hivem to masakra jakaś. krowy ,ktore najglosniej ryczą mleka nie dają.... jak to boli ,że ktoś jest wykształcony , a ja nie.... typowe polskie zachowanie....+wyzwiska kurwa co za poziom szkoly specjalnej..

do pracownica jestes tak pusta , że nie umiesz uzyc zadnych kontrargumentów... Nie chce pisac , gdzie pracuje -confiden. Napisze jeszcze , ze to jest naprawde wielka tragedia dla kazdego czlowieka , ja nie oceniam , ja znam fakty... i chce przestrzec innych na 100 osob 1 poslucha...

Gość hehehehegegegejeje
zato "do pracownicy " IQ jest poniąej 85 , czyli debilizm... jestem pewien , że daje arabowi .A potem kurwa płacz , bo mam HIVA.Nie tkne laki , która była z ciapatym .....

Gość hudakaska
Ja jestem w takim związku....jest super....poznalismy sie w angli... Nie zamienie go na rzadnego polaka.