Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaaaaaaa

czemu zycie jest tai niesprawiedliwe?!

Polecane posty

Gość ameliaaaaaaa

ciagle widze przystojnych facetow z dziewczynami z znaczna nadwaga czy tez po prostu brzydkimi albo tez kilka osob ktore znam i ktore sa naprawde nie zbyt fajne z charakteru itd maja super facetow, cale moje otoczenie ma szczescie do fajnych gosci . [nie chodzi o to,ze ja patrze na wyglad]. zawsze zadaje sobie pytanie dlaczego ja go nie mam?! nie jestem jakas pieknoscia ale dosc ladna, chuda tez nie ale nie jakas gruba. charakter raczej na plus i dlaczego mna sie nikt nie interesuje?

Gość ameliaaaaaaa
kiedys zlapalam, bo kochalam skrzywdzil mnie cholernie a wlasciwie robil to regulanie przez prawie dwa lata, teraz on nie moze mi dac spokoju a ja mam go w nosie. ale to bylo chore. chce kogos normalnego....

Gość ameliaaaaaaa
a czemu sam nie moze mnie znalesc!? przeciez nie jestem taka straszna............... :(

Gość jesteś pustakiem....
tylko wygląd się dla ciebie liczy, szukasz manekina to idź i sobie jakiegoś kup z wystawy sklepowej

Gość ameliaaaaaaa
wyglad?! gdybys zobaczyl mojego bylego/jedynego faceta ktorego kochalam to bys zmienil zdanie.! mi nie chodzi tutuaj o wyglad. tylko o jakiegos normalnego faceta, dlaczego nikt sie mna nie moze zainteresowac/.?!

może źle zachęcasz facetów aby się tobą zainteresowali? (chodzi mi tutaj o twój wygląd)

Gość ameliaaaaaaa
myslalam,ze juz nikt nie dopowie wiec poszlam. jesli chodzi o wyglad to brzydka nie jestem, dbam o siebie, mam duzo fajnych ciuchow [wedlug mnie oczywiscie]. staram sie wygladac dobrze. i co z tego?!: /

Gość ameliaaaaaaa
pragne possać kutasa ale nikt nie chce mi go dać :-( ssam już zwiędłą cukinię marząc że klękam przy rozporku

Gość hghghghghgfgfgfg
faktycznie plytki topik, podobnie jak wiekszosc na tym forum.... dorosnij dziewczyno, ile ty masz lat? zacznij w koncu myslec jak dojrzala psychicznie kobieta a nie jak glupia gowniara. i co to za problem w ogole? i zycie niesprawiedliwe? chyba za malo w dupsko dostalas od zycia, ze takie pierdoly uwazasz za niesprawidliwe. zmien sie poki bedzie za pozno, dojrzej, bo czas ucieka

Gość ameliaaaaaaa
znam dziewczynę która waży 60 kg i ma chłopaka a ja taka szczupła i nikt nie chce mnie wziąźć na ruszt :-(

Gość ameliaaaaaaa
kupiłam se bluzke w galerii firmową a inne chodzą w bluzkach z lumpeksu i mają chłopaka to niesprawiedliwe :-(

Gość ameliaaaaaaa
mam wydepilowaną ciopę z pomponikiem na czubku ufarbowanym na różowo a inne są włochate, nie golą się i uprawiają sex to niesprawiedliwe :-(

Gość ahaha......
charakter na plus...

Gość a nie zauważyłaś że jesteś
zwyczajnie głupia? Może faceci wolą grube od idiotek?