Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie jestem baaaardzo głupia

Skąd wiecie jakich zarobków zarządać kiedy pyta o to pracodawca?

Polecane posty

Ja nie mam zielonego pojęcia. Nie chcę powiedzieć za dużo, bo tego nie zaakceptują i mnie nie przyjmą ani za mało, żeby nie stracić i nie wypaść głupio. Skąd się dowiedzieć jakie są zarobki na różnych stanowiskach. Nie wypada o to pytać ludzi a nawet jeśli się zapyta to ludzie robią głupią minę i nie chcą odpowiedzieć.

dasz link? ciekawe skąd ludzie to wiedzieli, zanim był internet:)

Gość nierozwiedziona
ja zawsze mówię takie jakie, biorąc pod uwagę wykształcenie i umiejętności, byłyby dla mnie satysfakcjonujące za daną pracę czasami się zgadzali, czasami nie, ale jeśli się nie zgadzali to dobrze, po co mam zaniżać wymagania żeby u kogoś pracować za półdarmo ?

A swoją drogą ciekawe skąd twórczy tych raportów płacowych mają informacje o zarobkach. Przecież firmy pewnie nie chcą tego ujawniać. Pewnie z urzędów..

firmy ujawniają dane o zarobkach firmom badającym wynagrodzenia a te gwarantują im anonimowość , poza tym działy hr same kupują takie raporty ;) ,żeby wiedzieć ile kosztuje na rynku specjalista.

Gość wynagrodzenia.pl
ludzie biora udzial w anonimowych ankietach a pozniej za to dostaja darmowy dostep do wynikow. poza tym masz fora internetowe, chocby na kafe http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=14

Gość stull
Zbyt wiele żądać (a nie "zarządać" nie możesz - najpierw popracuj nad ortografią, ja takiego pracownika nigdy nie zatrudnię.