Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kumpel łysiejącego

Czy łysiejący po 20 stce może się podobać dziewczynom?

Polecane posty

Gość lysienie jest genetyczne
i nie swiadczy o problemach hormonalnych

Gość ZZZZIIIIOOOOMAAALLEEKKK
Łysienie spotyka 2/3 meżczyzn w róznym wieku 20% w wieku 20 lat , 30 % w wieku 30 lat itd.Nie ma 100% procentowego srodka na leczenie łysienia dorgie panie.Moze i jest taki srodek finastetyd kotry sie łyka i on hamuje łysienie ale męzczyzna po tym leku moze miec nie złe kołopoty.Powiekszenie piersi , kłopoty z potencja, a po wielu latach łykania tego moze dostac nawet raka narzadów pokarmowych.Jednym skutecznym środkiem na łysienie jest przeszczep włosów na dzien dziesiejy można osiagnać bardzo kożysten efekty tą metoą ale jest to bardzo kosztowne.A z 2 stoirny wsród kobiet można spotkac jedno wielkie gówno a takze taka kobietke za kotra mozna skoczyc w płomien :) co najwazniejsze jezeli jestes łysy a bogaty to z kobietami nie beziesz miec problemow ja jeszcze nigdy nie widziałe w mega drogiej furze eleganckiej nie ładniej kobiety .

Gość 25n.xw
ja tez mam problem z łysieniem. mam 25 lat i prawie cała głowa łysa. Do tego jestem chudy, mam duzy nos i odstajace uszy. Wygladam przez to meganieatrakcyjnie. Chcialbym miecc dziewczyne , Kochac ją całym sercem ale mnie chyba zadna nie zechce Czasami mysle ze jedyne rozwiazanie to samobojstwo

Gość chszhr
kasa sie liczy

moj brat mial 20 lat gdy jego dziewczyna zgolila mu wlosy zeby je wzmocnic. wtedy bala moda na lyse glowy. niestety do tej pory goli glowe a wlosy juz nie odrastaja tak jak to mialo byc. moj dziadek byl wcześnie lysy i mama po nim tez ma slabe wlosy. więc jest to dziedziczne czyli łysienie androgenne. żadne leki nie pomoga. przeszczepy też nie zawsze przyjmuja się. moj brat jest dowcipnym facetem i na temat swojego wyglądu ma mnostwo powiedzeń zależnie od sytuacji i od otaczających go ludzi. nikt nie robi mu jakiś przykrości zreszta on potrafi cieszyć sie z życia, z tego co ma. dlatego jest lubiany i zapraszany do towarzystwa.

Gość MordkoTYmoja
Słuchajcie, wszystko zależy jak wygląda łysina. Tak sądzę, sam ją mam. Wg mnie jeżeli jest duża to można ją zgolić i po problemie. Jeżeli widać przerzedzenia włosów a samych włosów jest jeszcze trochę to warto pomyśleć o ich zagęszczeniu. Ja osobiście stosuję : KMAX zagęszczanie włosów od firmy Luciano. Są różne sposoby i warto o nich pomyśleć.

Gość gość
Koleś który pisze ze lysiejacy 20 latek jest gownem dla kobiety na tym forum musi mieć ogromne kompleksy, nawet lysiejacy który jest odważny i nie boi się zagadać do kąsek które tylko na to czekają poderwie więcej niż wystraszona cipka z bujna czupryna, bazowanie tylko na wyglądzie jest mało kreatywne

Gość kobiety nienawidza
lysiejacych facetow

Gość gość
to niestety prawda :(

Gość gość
Idz do dobrego dermatologa niech Ci zbada hormony, znalam juz jednego co w tym wieku lysiec zaczac, po 3 m brania hormonow wlosy przestaly leciec i wiekszosc odrosla.

Gość gośćKama
Nie cierpie facetow z wlosami brzydza mnie wlosy u faceta!Uwielbiam lysych lub lysiejacych:)

Gość gośćjulla
Ja tez kocham lysych ,sa mega mescy a jeszcze jak sa zbudowani to jestem w niebie:)Na dyskotekach jest duuuuuzzzzoooo takich lysych ciasteczek.

Gość gośćarleta
Mysle jak kometarz wyrzej:)Lysi i napakowani nie musza byc bardzo napakiwani, troszeczke wystarczy;)mniam.....

Gość gość
chcesz jakiegos lysego z kafe na meza zlapac ze sie tak produkujesz?

Proszę was ,nie ściemniajcie że kobietom najbardziej liczy się inteligencja i poczucie humoru. Moje doświadczenia dowodzą zupełnie czego innego . Na około 10 przypadków w 9 słyszałem fajnie się z tobą rozmawia ,jesteś nawet zabawny ale sorry nie jesteś w moim typie. A jeżeli mam imponować kobiecie tylko kasą i samochodem to na taką to ja mogę jedynie się zwymiotować i wytrzeć podłogę taką szmatą i wyrzucić a nie się przyjaźnić czy coś więcej.

Gość Gracjan Nestor
Faceci już tak mają, że w środku są bardzo delikatni na punkcie swoich newralgicznych punktów. Ale pytanie czy łysiejący może podobać się kobietom jest raczej pytaniem retorycznym. Wystarczy spojrzeć na popularne, łyse osoby, które po prostu nie zapuszczają włosów, bo ich nie mają. Jeżeli ktoś jednak czuje się z tym tak niekomfortowo, że niewiele taka wizja daje, to zawsze może sobie przewertować ich bloga http://na-porost.pl bo o łysieniu i sposobach (plus chyba nawet własnych środkach) na łysienie napisali już chyba wszystko co tak naprawdę jest potrzebne. Serdecznie polecam

Gość takiemojezdanko
no sorry ale nie każdemu to pasuje. nie każdy ma takie proporcje i symetryczną twarz jak bruce willis. A w dzisiejszych czasach można je powstrzymać sposobami na każdą kieszen, poczytajcie se: https://opinie-o.pl/2018/05/28/zatrzymaj-lys ienie-5-faktow-i-mitow-o-gestych-i-zdrowych-wlosach/ dlatego dla mnie łysiejący facet to po prostu oznaka tego że nie dba o siebie, no masakra