Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona-niezdradzona

paskudne przyjaciółki

Polecane posty

Gość ale suchar
w stosunku do Ciebie był zbyt niesmiały ale w stosunku do niej to juz nie i odbył z nią kilka stosunków...hahahahahaha chyba łatwiej go teraz kopnac w dupe niz zmarnowac nastepne lata.... a dlaczego? a no dlatego,ze on nie widzi w tym swojej winy tylko wine zwala na te dziewuche...Gdyby mu faktycznie na Tobie zalezalo to by z nią nie sypial krecac z Toba..a zastanawialas sie dlaczego spal z tamta kilka razy? bład mozna poplenic raz....on nie widzi w tym swojej winy i nigdy nie bedzie widzial....takze jak Cie bedzie zdradzac to zawsze bedzie wina tej drugiej albo Twoja.... Zadzwon do tej dziewczyny i z nią pogadaj...dowiesz sie napewno kilku ciekawych rzeczy...i z tego co mowi on i powie ona wyciagnij srednią i wszystko bedzie jasne....

Gość rozumiem twoje podejście
ale zauważ,że jak sama napisałaś, Twoja koleżanka mu powiedziałą, że nie wrócisz, więc miał czekac do...Kiedy?? Może wtedy, w Polsce jeszcze, był Tobą zauroczony, ale wyjechałaś, a on został. Tu nawet nie ma co go tłumaczyc, albo zaakceptujesz fakt,że tak się stało, albo układaj życie z kimś innym. Nie męcz się na siłę, jeśli tak Cię to rusza i nie daje spokoju.

Jej wersji nie poznam, ponieważ nie mam z nią już kontaktu. Ile ludzi, tyle opinii... Nie wiem, chcę go usprawiedliwić, że hormony, że ponad 20 lat bez seksu , ze okazje miał, nie wiem, może chciał zobaczyć jak to jest, żeby nie zawieźć ewentualnie. ja w życiu też parę błędów popełniłam. Doszukuję się też swojej winy, w tym wszystkim, że za długo go trzymałam... Tym bardziej, że taka sytuacja zdarzyła mi się 2 gi raz. Może niezupelnie ta sama , ale mniej wiecej

wszyscy zdradzają, kobiety , faceci. Ta laska miała faceta blisko 10 lat !!

Gość a skad wiesz ze dalej
go nie ma?

nieważne. Miała faceta kiedy wyjeżdzałam, watpie żeby sie przez pol roku zdazyli rozstać, spotykala sie z mlodszym, bylam tego swiadkiem, i miala faceta tego samego od 10 lat.

Gość a dobrze doczytalam
ze ty tego faceta ściągnęłaś 2 lata temu?? Tzn., że od dwóch lat motasz się, czy by z nim, czy nie?

niezupelnie. Pisze,że początkowo nieukładało nam się najlepiej. Poznał jakieś towarzystwo dziwne, wychodził wieczorami, spotykał się z jakimiś dziewczynami... uciekał , po w domu było źle po jakimś czasie, zaczęło się wszystko prostować

Gość no to teraz nie bardzo
rozumiem Twoje podejście, masz mu za złe seks jeszcze w Polsce, ale piszesz, że po przyjeździe spotykał się z dziewczynami, i tego nie masz mu za złe?

nie wiem, czy z tamtymi polkami uprawiał seks- chodzili do kina, na spacery. Tak jak piszę sytuacja w domu była okropna, moje zachowanie szczegolnie- zatem nie mam mu za zle, a nawet rozumie. Chodzi o to, ze tej dziewczynie ufalam, jemu tez, i dlatego to dla mnie cios. Niespodziewalam sie