Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullailaaallle

kto placi na randce...

Polecane posty

Gość ullailaaallle

jetem juz po kilku randkach z facetem on zawsze za mnie placil ale teraz mi juz glupio, i jak to wlasciwie powinno byc, bo niby na pierwszej facet powiniwn placic a pozniej???co mam mu powiedziec,ze sama za siebie za place czy cos w rodzaju ja dzis stawiam,jutro np on powie,ze tawia i wogole jak z kinem np, lub jak jedziemy na wycieczke jego samochodem to co z benzyna...

NIgdzie nie jest napisane że na pierwszej randce MA płacić facet. To jego dobra wola. Zrewanżuj się i zapłać na następnym spotkaniu. Proste

Gość Tomek z bagien
płaci ten kto zaprasza.Za benzyne on placi bo zaprasza Cie na wycieczke.Jak jedziecie razem na wczasy to zrzutka

Gość bo to jest
tak że na pierwszych randkach , każdy sam za siebie powinien płacić dopiero poźniej gdy jest sie już ze soba to facet płaci lub dziewczyna gdy on jest spłukany. A gdy on sie na taki układ nie zgadza zawsze można sie zrekompensować obiadem, lub jakoś inaczej np weź go na lody :-) hahaha taki żart

Gość zasady savoire vivre
mowią, ze na pierwszej randce zawsze płaci facet:P a co do kolejnych to najlepeij raz jedno a raz drugie...ale tak, żeby wychodzilo to w miarę naturalnie a nie sztucznie;)

Gość Jeśli ja zapraszam
to oczywiste jest że to ja płacę! Ale milo by bylo gdyby od czasu do czasu druga strona też wyszla z jakąs inicjatywą.