Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lILIJKA23

Kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lILIJKA23

Wkurza mnie już to , że usilnie robicie nowe tematy chodź jest już 100 takich podobnych ! Lub równie dobrze odpowiedź można znaleźć na jakieś pytanie w internecie wpisując jedno słowo w google. Temat ciąży jest tu znany.Wiele się stara i wiele nie chce.Nie można decydować się na dziecko nie znając teorii na ten temat .To świadczy o waszej niewiedzy na temat ciąży i dziecka.Ile jest tu tematów typu "Czy jestem w ciąży" Zadajecie nam to pytanie ! Zamiast iść do specjalisty i zadać mu te pytanie.W internecie jest też wiele stron poświęconych "objawami ciążowymi" itp. więc wystarczy wpisać i wywnioskować czy może Ty takich objawów nie masz , a nie pisać po raz wtóry ten sam temat.Bo to jest naprawdę troszkę głupie i wiele kobiet już po prostu nie pisze pod takiego typu tematami.A Wy dalej w kropce. Co do matek mające już dzieci , to śmieszą mnie tematy typu :"Moje dziecko ma kolkę ..." , "Co dawać małej do jedzenia jak ma 8msc..."itp. Będąc już w ciąży powinnyście uczyć się macierzyństwa , a w okresie z przed ciąży trochę się o niej uczyć , żeby nie było tak , że jesteście w ciąży i nic nie wiecie.Są i książki na każdy temat o zapłodnieniu, ciąży, dziecku i o jego opiece, jest o opiece przedporodowej...W internecie ile jest tego typu tematów które mogłby rozwiać wasze wątpliwości.Ale ja nie chce krytykować.Ale najbardziej śmieszy mnie niewiedza przyszłych matek .Jak raz przeczytałam , że baba kochała się z gumką , w okres, miała jeszcze jakąś tam globułkę i ona się pyta czy jest w ciąży , chociaż później okres jeszcze ze 3 razy od tamtego czasu miała, to mnie pusty śmiech zalewa.

Gość Jagiełeczka26
Zgadzam się z Tobą ! Po co baby dzieci sobie robią jak potem tak idiotyczne pytania zadawają ... Te wszystkie tematy trzeba opanować jeszcze przed ciążą lub ew. w jej trakcie żeby potem niejasności w w wychowywaniu dziecka nie było! Oj... I też mnie śmieszy fakt jak baba piszę , że miała okres normalny , czasem już dwa, a pisze czy może jednak w ciąży jest.Powiedxmy wprost! Takich przypadków jest mało , że kobieta może mieć okres w ciąży! A nawet jak ma to nie okres tylko krwawienie ! I każde z nich jest groźne dla płodu.A jeszcze bardziej od tego to śmieszy mnie to jak babki piszą , że ileś tam testów ciążowych zrobiły , każdy brak ciąży potwierdził , a i tak się pytają czy są.Hahaha:D

Gość GGEEEWWW
Haha zgadzam się z twoim myśleniem :D

Gość lILIJKA23
Czy ktoś się jeszcze przyłączy?

Ja się nie zgadzam. Po prostu przydałby się jeden temat i jakieś wyczerpujące odpowiedzi bo ja nie raz szukałam czegoś w necie i znajduje linki do różnych stron- najczęściej fora bo chodzi mi o praktykę matek a nie piękną podręcznikową teorię. Wyskakuje mi milion linków wchodzę w dany temat widzę fajnie i jasno postawione pytanie a zamiast odpowiedzi "o boshe jaka ty jesteś głupia znajdź to sobie w google bo już było 1000 takich tematów"... No i zarąbiście dużo się z tego dowiaduję. Moim zdaniem tematów mogą być i setki ale żeby odpowiedzi na pytania byly logiczne i w temacie to wtedy można by w tym google poszukać. Bo po kilkunastu tych samych nic nie wnoszących odpowiedziach stwierdzam, ze szybciej będzie założyć 1001 taki temat i podnosić do skutku ignorując głupie odpowiedzi aż się uzyska to co się chciało wiedzieć.

Gość tttrq
Nie do końca tak jest jak piszesz.Bo życie to nie spis książek i w nich nie znajdziesz wszystkiego z czym przyjdzie Ci się zmierzyć będąc matką, i czasem sukasz odpowiedzi .Po to też jest ta strona.By rozmawiać.

Gość dee3333
Jakie tematy tacy ludzie :D Jedni nic nie wiedzą i piszą , że objawy mają ciążowe jak okres miały i test negatywny Hahaha :D

Gość WWWW
:D :D :D

Gość ferdyberty
NIE ZGADZAM SIE Owszem , dziewczyny czasami zadaja durne pytania, ale wcale to nie znaczy ,ze trzeba je negowac i wysmiewac się z nich Czasami strach moze tak zaslepic i zablokowac racjonalne myslenie ,ze wcale sie nie dziwię , kiedy ktos ma obawy , mimo ze nie powinien ich miec Czasami nie ma mozliwosci isc w danym czasie do lekarza i zadając takie pytanie mysli ,ze moze w taki sposób znajdzie odpowiedz Dodam gwoli ścisłosci ,ze nigdy nie zakładałam ,ani nie zadawałam takich pytan Oczywiscie szczególnie młode dziewczyny powinny się więcej dokształcic w tej materii,powinny najpierw myslec ,a potem cos robic , ale po to jest forum zeby rozmawiac i razdzic się Kompletną bzdura jest dla mnie wysmiewanie matki , która nie wie jak postępować gdy dziecko ma kolke . 9 m-cy ciązy nie wystarczy,zeby przygotowac się do macierzynstwa i kiedy taka matka ma problem , pyta innych bardziej doswiadczonych mam Ja zawsze korzystam z wyszukiwarki. Kiedy taka młodas mama widzi forum pod tytułem " Ciąza, macierzynstwo........." logicznym jest ,ze na nie wchodzi i zadaje pytania Czasami łatwiej jest jej zadac pytanie i rozmawiac na bieząco z innymi osobami niz szukac tematu , gdzie wygasła dyskusja i byc moze nie odnajduje do konca rozwiazania problemu Jesli was to tak drazni to nie czytajcie i odpowiadajcie i nie krytykujcie chamskimi docinkami Wystarczy nie otwierac takich tematów, chyba ze akurat mozecie i chcecie komus pomóc

Gość Macie rację tak pół na pół bo
na wszystkie dręczące was pytania, a nawet wiele więcej, udzielono już wyczerpujących odpowiedzi W INTERNECIE WŁAŚNIE. I tak, zgadzam się GOOGLE W ZUPEŁNOŚCI WYSTARCZY. Jest tylko jedno ale - MUSICIE ZNAĆ PRZYNAJMNIEJ JEDEN JĘZYK INNY OD POLSKIEGO i niech to będzie nawet angielski, a obiecuję że nie będzie na tym świecie dla was tajemnic... ;)

Gość Może nawet powinnam powiedzieć
tak: przede wszystkim ANGIELSKI. :)

Gość maja papaja
święte słowa, koleżanko wyżej! święte słowa! :D

Gość nie do konca
sie zgadzam.Po co w takim razie wchodzic na kafeterię? Jak nie mozna o niczym pisac i o nic pytac,bo wszystko gdzies tam jest napisane i sąsiadka wie tez wszystko,bo wychowala 6 dzieci.Są głupie tematy na poziomie 10 letnich dziewczynek ale co tam,mozna nie czytac.:)

Gość maja papaja
nie wiem po co i kto tu zadaje tyle rożnych (ok, przyznam że nieraz dziwnych) pytań. ja tam występuję głownie w roli udzielającego odpowiedzi. :) a czemu tu jestem? hmm...? chyba chwilowa nadwyżka wolnego czasu i chwilowa fascynacja nowym serwisem, na którym goszczę stosunkowo od niedawna i dość chyba nieregularnie zresztą. ;)