Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś tam babka

Znalazłam bieliznę w rzeczach męża

Polecane posty

Gość ...głupie pytanie...
le po reakcji dużo widać, oraz po tym co powie. Jeśli ma coś do ukrycia to w jaki sposób chcesz go "podpytać"? Przecież nie jest taki durny, żeby przypadkiem się wygadać. A jeśli jest to równie dobrze możesz zapytać, też sam się przyzna.

Gość pytam powaznie
moze to glupie ale wachalas je? w sensie czy byly noszone no bo jesli by Cie zdradzil to watpie zeby je wypral potem jesli pachna nowoscia to kawal

Gość ...głupie pytanie...
Ja tez najprędzej rozważała bym taki kawał. Po 1 po co miał by trzymać majtki kochanki w domu? Chyba, że chciał żebyś je znalazła. Po 2 Ty się nimi owinęłaś dwa razy, mówisz, że nawet na niego były by za duże, czyli na prawdę jakiś nietypowy rozmiar XXL czy coś, a właśnie takie wielkie kupili by koledzy, żeby zrobić kawał.

Gość winoggronnko
o matko!!! to moje majtki! spieszyłam się i ich nie zabrałam!! czy możesz mi je odesłać? - podam adres

Gość kalipsssoooo
teraz modne są takie duże gacie ;) powrót do lat 50tych. szorty, mocno zabudowane, wysokie, może dlatego sprawiają wrażenie wielkich. Sama kupiłam takie retro szorty czarno-beżowe i naprawdę wyglądają na duże ;) weż je powieś na klamce i powiedz, że w tym roku prezenty wkładacie do tych gaci ;)

obwąchałam je dokładnie - jak dla mnie są używane, ale wyprane nie za dobrze prawda ? :( jeśli chodzi o to, że on miałby się w nie przebierać - moim zdaniem są na niego za duże, on naprawdę szczupłym facetem jest

kalipsssoooo - rozbawiłaś mnie, dziekuję ;) ale to nie są takie reformy czy jakieś zapudowane pantalony, już pisałam zwykłe majty całkiem seksowne, wycięte, koronkowe, tylko WIIEEEEEEEELLLLLKIEEE , cholera no, wielkie, gigantki :(

Gość a ja bym zwyczjnie zapytala
nie sadze aby w ciagu kilku sekund zdazyl wymyslec rozsadne klamstwo.

Gość ja bym sobie pomyslala
ze to zwalowy prezent dla niego od jego kolegow jeszcze z wieczoru kawalerskiego....

Gość pytam powaznie
no chyba nie bo jesli to by byl jakis prezent czy wlasnie glupi kawal kolegow to bylyby one nowe nawet bez opakowania. pracujecie w innych godzinach? w sensie czy jest mozliwosc zeby maz sie z kims zabawial w waszym domu?

Gość ja bym sobie pomyslala
moga byc nowe bez opakowania i bez metek...a pachniec tak jak po praniu bo byly wcisniete w szafie w jego rzeczy....w szafie sie raczej czyste rzeczy trzyma...ale widocznie rozni ludzie maja rozne standardy...

Gość zaden normalny facet
nie trzymalby pantalonow swojej flamy w swoich rzeczach.Pierze i prasuje sobie wszystko sam?

Gość pytam powaznie
serio pogadaj z nim jak ja znalazlam u mojego prezerwatywy to od razu zapytalam skad kiedy po co itp odpowiedzial szybko i zgodnie wiec wiem ze nie klamal- powiedzial ze to nasze prezerwatywy (od dwoch lata biore tabletki) oczywiscie oprocz zapewnien sprawdzilam to faktycznie takie jak kiedys uzywalismy i data waznosci sie zgadzala:)

Gość aiaiiaiaiiaiaiiai
kiepskie prowo :O

Gość ala ma koty dwa
ja mysle,ze to głupi zart kolegów,podłożyli mu do teczki,albo kieszeni,zwłaszcza ze takie wielkie są,a Ty biedna odchodzisz od zmysłow spytaj go,na szybko kłamstwa nie wymysli

Gość przykro mi ale
moim zdaniem to sa gacie jego kochanki czy tak cholera wie, w kazdym razie kobiety z ktora spal. ja bym zrobila cos takieg ze w jakims niby ukrytym miejscu ale takim w ktore ON moze zagladac wlozyla jakas meska rzecz - nie wiem -v meskie skarpetki np ;) jak znajdzie i zrobi burde o nie - Ty powiedz o gaciach

Gość bzium a twoj maz to taki
porzadnicki,sam pierze,sam prasuje i sam uklada w szafie ? Czy ogolnie kazdy z was ma swoja szafe?

ktoś pytał o to pranie i prasowanie jest różnie, zależy kto ma więcej czasu czasami ja czasami on no i dlatego mu zajrzałam do szafki :O bo chciałam włożyć czyste koszule a nie dlatego, żeby ją przegrzebać :D ale co to za różnica kto się tym zajmuje ? ja jednak podejrzewam kochankę zle mi jest :(

Gość jak na mój gust
Twój mężulo posuwa jakąś grubą doopę w waszym łóżku. Są tacy, którzy uwielbiają wieloryby. A może ona wcale nie jest taka gruba? No i nie jest taka głupia- dała Ci do myślenia pozostawiając swoje gacie :(

nie mam męża :D ale przez 2 lata mieszkania z facetem jakoś dało radę go nauczyć, żeby swoje pranie składał sam. a jak już mu coś składałam to nie grzebałam w jego rzeczach tylko wkładałam na miejsce- na wierzch. no chyba, że te gacie leżały sobie radośnie na samym wierzchu.. wtedy to raczej nie zdrada, nie? a tak poza tym, to nie rozumiem tego w jakim celu jakakolwiek kochanka miałaby zostawiać swoją bieliznę u faceta, z którym ma romans- że niby co? wraca do domu bez majtek? czy tak na złość, czy jak??

zwroc uwage na to czy nie zmienil sam z siebie poscieli...lub poszukaj wlosow w sypialni nie nalezacych do ciebie

miauczydelko, naprawde sądzisz, ze facet mogł sobie przyciagnąć do domu otyłą kobietę ? sądząc po tych gaciach ona naprawde musi być otyła, to nie jest bielizna lekko puszystej laski :( chyba :(

Gość wydaje mi sie ze wyjasnienie
bedzie prozaiczne,nie potrzebnie tracisz nerwy i gubisz sie w domyslach.