Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hutter

Co chcecie dostac w tym roku od Gwiazdora?

Polecane posty

Gość Hutter

Ja kino domowe

Gość a grzeczny był
:)

Gość .T
Miłość poproszę.

Gość Hutter
Swiety mikolaj przychodzi 6 grudnia, a Gwiazdor w gwiazdke. To chyba logiczne

Gość Immanuel Kant
Gwiazdor to chodził za komuny

Gość do mnie przychodzi Dzieciątko
a co chcę dostać.... Jego... ale to nie jest możliwe....

Gość verita veritatis
Od stalinowskiego gwiazdora nic nie chcę, ale od św. Mikołaja jak najbardziej tak:-)

Gość gwiazdor to pokutuje
jeszcze w niektorych rejonach Polski, gdzie za komuny sw. Mikolaja wyrzucono Gwiazdor to na scenie stoi a nie prezenty roznosi Moze Dziadek Mroz? W koncu co za roznica - Gwiazdor czy Dziadek Mroz?

z tą komuną to jestem skłónna sie po częsci zgodzić bo akurat w tym czasie byłam dzieckiem ;):)Pytanie do osoby co pisala o dzieciątku-skąd jesteś?Bo sie nie spotkalam z taką tradycją

Gość stalinowski to był
dziadek mróz tępoto... w wielkopolsce chodzi gwaizdor nie mikołaj... mikołaj jak sama nazwa wskazuje w mikolajki czyli 6 grudnia... na Gwiazdke Gwiazdor....w koncu mowi sie gwiazdka i kazdy wie o co chodzi..

Gość militarna kurtka
ale macie problemy :D

Gość verita veritatis
Tak? Słucham Cie chamusiu! W Wielkopolsce, moze u ciebie.... Więcej czytać proszę, a potem zarzucać mi niedouczenie. Ale masz rację prostaku, może u ciebie na wsi chodzi gwiazdor. A Dziad mroz sieroto to w Rosji, a nie w Polsce, tu w latach 50chcial sie zadomowic gwiazdor,... i nie udalo mu sie...

Gość srevin sam w komu
gówno chce dostać ty pojebany gnoju!!!! - wypierrdalać mi stąd z tym jebanym mikołajem!!! 😠

Gość stalinowski to był
Jesli dla Ciebie POZNAŃ- miasto wojewódzkie, stolica wielkopolski jest wsią to nie mamy o czym rozmawiać...polecam nadrobić braki w wykształceniu i to jak najszybciej "Pani Ja wiem najlepiej"...do dzieci w wielkopolsce przychodzi gwiazdor nie Mikołaj...Mikołaj to chodzi w Twojej wsi w ktorej wszyscy udajecie miastowych...i zal wam dupska ściska... a stalin to skąd sie wywodził? moze nam powiesz, że ze Staliningradu? hahahahaha....Tak dla prypomnienia Komunizm powstał w ROSJI...z komunizmu powstało ZSRR potem sie rozpadło a komunizm i tak pozostał tyle ze nazwe miał wdzięczniejszą...

Gość o ja Pier
POZNAŃ??? a gdzie to jest???

u mnie jest święty mikołaj a nie gwiazdor... a właściwie to go nie ma, bo ja to już duża dziewczynka jestem. a na mikołaja sama sobie prezent sprawię, bo szlag mi trafił myszkę do laptopa :( jeśli jest ktoś chętny by mnie obdarować, to poproszę taką - http://www.swiatlaptopow.pl/go/_info/?user_id=6380&lang=pl :D nie jest droga, jakby się ośmiu mikołajów zrzuciło po kilka złotych.... hm? :D