Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korg

Czy możliwe zajście jest w ciążę ?

Polecane posty

Gość Korg

Mam taki problem. NIe wiem co mam myśleć ponieważ. Mam nieregularne miesiączki, chociaż ostatnio prawidłowo zaczełam 8 pazdziernika i skonczyłam ok 13(15)pazdz. współżyłam z chłopakiem 17 pazdz czyli w ostatni dzien niepłodny(wg moich obliczen) stosowaliśmy prezerwatywę, chłopak nie doszedł. po tygodniu zrobiłam test wyszedł negatywny, ale ogolne zmeczenie, uczucie wzdecia, wiec po jakis 2 tyg znow zrobilam test tez wyszedl negatywny. Powinnam dostać miesiączkę albo ok 8 list albo ok 15 list. niestety nie mam. Zrobilam znow test i tez wyszedł negatywny. Dalej nie wiem czy cos jest nie tak i czy wierzyc tym testom. :(:(

czytałam dwa razy i nie rozumiem co zaczęłaś 8 a skończyłaś 15 października? krwawienie? Jak stosowaliście zabezpieczenie i nie było pełnego stosunku szanse na ciąże są 1% Piszesz że masz nieregularne cykle. Jak był twój najdłuższy cykl w ciągu 6 miesięcy?

Gość mozliwe
wszystko jest mozliwe

Gość Korg
Tak krwawienie miedzy 8 a 15 padz było. srednio cykle mam co 30, 31 dni. gumka ani nie pekla ani partner nie doszedl. Testy byly negatywne.

no to w ciąży nie jesteś :P Poczekaj jeszcze z 5 dni i udaj się do lekarza jeśli okres się nie pojawi bo może to po prostu stres (choć ja nie wierzę w stres) a może jakieś problemy ginekologiczne wpływają na opóźnienie @.

Gość hjdbfhrgfbuhfol
"Ścieżkę człowieka prawego ze wszech stron otacza niesprawiedliwość samolubnych i tyrania złych ludzi. Błogosławiony, kto w imię miłości bliźniego i dobrej wiary, prowadzi słabych przez dolinę ciemności, bo prawdziwie strzeże on brata swego i odnajduje dzieci zaginione. I uderzę z wielką pomstą i zapalczywością na tych, którzy braci mych otruć i zniszczyć próbują…" coś dla was zepsute, zboczone świnie

Gość Korg
Dzieki. Chociaz wiesz wolałabym miec pewność. Chociaz nie wierze ze robiac tyle testow byłyby niewiarygodne :D