Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zubsak

omawiamy MAM TALENT na TVN

Polecane posty

Gość NO ALE KONKRETNIE
Ale wlasnie jego wyroznienie polegalo na tym, ze wygladal inaczej i zachowywal sie inaczej. Glos byl zwyczajny. Caly rozglos i jego WYJATKOWOSC to wlasnie to, ze wyglada jak kobieta. A tez mam gdzies czy to facet, czy kobieta i co ma w majtkach.

hm powiedzcie mi na czym polega "talent" tego całego Madoxa? Nie jestem uprzedzona, niech się tam maluje, czesze, ubiera jak chce. Ale spiewac to mi nie wmówicie, że potrafi.. czym się wyróżnia? Tym, że jeste INNY? To jeszcze nie talent. Fajnie, że Ania przeszła, dostała sznase (jakiej niestety nie dostała Wiktoria Katajew) i mam nadzieję, że pokaże w finale co umie w 100% :)

Gość NO ALE KONKRETNIE
To jest program MAM TALENT, a nie JESTEM WYJATKOWY I INNY.

Tak, jasne, wypowiedziałam się, że jesteście nietolerancyjni i się zaczęło, że przecież chłopak to kompletne beztalencie. Naprawdę mi szkoda tego narodu, a zdania nie zmienię - dzisiejszy wybór w "Mam Talent" to kompletna klapa.

Gość Warkoczyk.
POMOZCIE> CO TO ZA PIOSENKA JAK OCELOT SCHODZILI ZE SCENY> BLACK EYED PEAS SPIEWALI JĄ. !! prosze o pomoc

Gość NO ALE KONKRETNIE
Krawowa... - wypowiedzialas sie i daj prawo innym miec swoje zdanie. W Twojej ocenie tylko Twoje zdanie jest sluszne.

Warkoczyk. POMOZCIE> CO TO ZA PIOSENKA JAK OCELOT SCHODZILI ZE SCENY> BLACK EYED PEAS SPIEWALI JĄ. !! prosze o pomoc jeżeli dobrze pamiętam to było to don't lie

Gość na onecie można z Anią
pogadać o 22.00 :) na czacie

Rozumiem - po prostu już widziałam i słyszałam komentarze "o, rewelacja, że gejusek nie przeszedł!" "babochłop do domu!" albo "dziewczynka się popłacze w samotności" naprawdę żal mi ludzi, którzy są autorami takich wypowiedzi, a jest ich wiele. I na pewno większość z was pomyślała to samo: dziwadło. Ale wasz gust, wasza sprawa, jeśli go skreśliliście, bo ma okropny głos - to w porządku. W takim razie mógł przejść facet, który grał butami - to dopiero była rewelacja! Po prostu w porównaniu z nim i Madoxem, to dziewczyna, która dostała się do finału i panowie w różowym są dla mnie pomyłką... Takie jest moje zdanie ;).

Gość Warkoczyk.
dzieki wielkie :))))

Gość Marcin jest cudowny
utalentowany, przyciąga wzrok jak zaczyna śpiewać nie ważny ten program, ale on powinien śpiewać dla ludzi, może gdzieś w jakimś klubie ja chętnie chodziłabym go słuchać

No cóż każdy ma prawo do swojego zdania, ja mam trochę inne. W jednym się zgodzę: myślałam że stepujący gość będzie w dwójce wybranych, a tu klops

Gość karlootka
mi sie najbardziej podobali ci z buszu , a madox od poczatku nie zrobil na mnie wrazenia, po prostu nie widze w jego glosie nic ladnego, wrecz przeciwnie.

Gadajcie sobie co chcecie ,ale dla mnie Madox jest rewelacyjny! Ma po pierwsze świetny głos, po drugie własny styl , po trzecie jest jakąś nowością" w Polsce i mógłby przełamać pewne bariery, a po czwarte widać ,że jest bardzo wrażliwy.POlska to nietolerancyjny kraj więc cięzko mu bedzie tu zrobić karierę ,ale jestem pewna ,że w np w Stanach, Anglii , NIemczech był by gwiazdą np rokową.szkoda tylko ,że nic co nowe nie może nigdy rozwinąć się w Polsce tylko za granicą. Dopiero wtedy dla Polaków to jest fajne i w ogóle

Madox przede wszystkim wybrał lipną piosenkę którą totalnie rozwalił i pokazał że nie ma dość mocnego głosu aby ją dobrze ją zaśpiewać, taki błąd popełniło już kilku finalistów

Czyli jestem w mniejszości tych, którym spodobał się jego głos ;) Ale zostawiając Madoxa - naprawdę żałuję stepującego gościa i będę się żalić! Nie dośc, ze miał talent, to widać było, że to, co robi, jest dla niego bardzo ważne. Byłam PEWNA, że znajdzie się w finale, albo chociaż dostanie taką szansę przed jury.

Gość NO ALE KONKRETNIE
Podejrzewam, ze osoby ktorej plota o "gejusku" lubia siac prowokacje i zamet. Mnie moze na poczatku zastanowil jego wyglad, ale na pewno nie skreslilabym czlowieka bo maluje rzesy i ma kobieca twarz. Bez przesady. Grajacy butami rzeczywiscie zostal poszkodowany, moze nie potrzebnie az tak pokazal emocje po zakonczeniu wystepu, czesto takie akcje ludzi odpychaja - ze pod publiczke itd. Jednak Ci ludzie bioracy udzial w tym programie swiadomie sie na te wystepy zdecydowali, nikt ich nie zmuszal i nie zacigal za fraki, niestety jest tak ze wystepuje 8 -ka , a dwojka zostaje. Liczy sie wynik obiektywny sposrod glosujacych, takie zycie.

Gość benkaa
bardziej podobało mi się jak spiewała Anka niż Madox, nie wzbudził we mnie rzadnych uczuć, to już bardziej podobali mi się ci tarzani, coś się działo na scenie...ale wszystko to rzecz gustu :)

Gość benkaa
i dodam jeszcze, że stepujący tez nie zrobił na mnie wrażenia... wiadomo ze kazdy jest inny i co innego mu sie podoba np poprzednio wolałam te dwie dziewczyny spiewające od tej co przeszła..no cóz róznie bywa

dziś dobre były oceloty i ta pierwsza grupa tańcząca, dziewczyna śpiewająca i koniec reszta to amatorzy

i ten graj ący butami też był rewelacyjny .. szkoda ,że nie przeszedł...W końcu jest wynalazcą bo uczynił z tańca część muzyki. Jestem pewna ,że jego pomysł jeszcze zaistnieje

Gość benkaa
po za tym oni wszyscy w pewien sposób wygrali, mają pasję, pokazali się... a nie siedzą jak my na kafeterii :P

Gość benkaa
pozdrawiam Cię Carolyna :)

Benka, trafnie ujęte :D każdy z nich ma jeszcze szansę zasłynąc, a my jedynie możemy zasłynąć jako geniusze kafeterii :classic_cool:

Gość Agusiaczek43
Moim zdaniem ten MADOX to jakis obojniak ladnie spiewa nie powiem ale patrzac na niego nie dobrze mi, jak mozna nazwac kogos takiego mezczyzna...Bleee;/