Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmsama nie wiem co o tym m

czy policja dzwoni jak cos chce od osoby prywatnej do niej??

Polecane posty

Gość hmmmmmsama nie wiem co o tym m

Bo przed chwilą ktoś do mnie dzwonił(nr prawdopodobnie z plusa i powiedzial czy tu pani moje nazwisko i imie tu komisariat policji to ja sie odlaczylam i potem ktos kilka razy dzwonil,moj kolega powiedzial ze policja nie dzwoni w sobote o 20 na nr prywatny z komorki tylko jak by co to wysyla pooczta jakies pismo a to sobie ktos ze mnie jaja robi,co wy na to???dodam ze nic złego nie zrobilam

Gość ciekaweeee
może zadzwonić np. jeśli ktoś z twoich bliskich miał wypadek i podał twój nr to policja może chcieć cię o tym powidomić. do mnie kiedyś zadzwonili, żenym chłopaka odebrała

Do mnie normalnie dzwonili jak mi auto ktoś rozpieprzył i numer wyskakiwał ,więc nie widzę problemu :)

Gość Sexy Vampire
Ale czemu się rozłączyłaś? :D Może jednak masz coś na sumieniu :P

Gość nie chcę widzieć takich oczu
napewno nikt nie mial wypadku,chodzi mi o to ze boje sie ze zaraz przyjedzie policja pod moj dom i beda mnie aresztowac albo cos.Myslicie ze ktos sie bawil???

Gość nie chcę widzieć takich oczu
nie mam nic,poprostu sie przestraszylam.a auta nie mam.k

No sory ,ale jakby dzwonili ,że wygrałaś 100 milionów też byś się rozłączyła,bo się przestraszyłaś ?:)Jak zadzwoni to odbierz ,bez powodu nie dzwonią racja?:) A może to kawał ?:)

Gość rajd czołgiem
jak dzwoni policja to dzwoniący przedstawia się z imienia, nazwiska i podaje stopień, a nie mówi "tu komisariat". komisariat nie ma rąk, żeby dzwonić 🖐️

Gość ciekaweeee
mogą się przedstawić tu komisariat policji ...! w Wilkowyjach przy telefonie posterunkowy Jan Kowalski

Gość rajd czołgiem
nie chodzi mi o kolejność tylko o to, że dzwoniący zawsze podaje swoje dane. ale przyznaję się, że trochę pobieżnie przeczytałam tekst autorki i nie zauważyłam, że rozłączyła się zaraz jak usłyszała "komisariat" i prawdopodobnie przerwała facetowi. autorko, nie bądź taką panikarą na przyszłość, najpierw się dowiedz o co chodzi, a potem rzucaj słuchawką. nawet jak ktoś robi sobie jaja to po minucie rozmowy sama się zorientujesz, że coś jest nie halo.

Gość ciekaweeee
nikt cię przecież nie zje przez telefon.

Gość ciekaweeee
do mnie dzwonili o 2 w nocy

"Jak zadzwoni to odbierz ,bez powodu nie dzwonią racja?" kumple się popili i robiąsobie żarty jeżeli nie miałaś do nich żadnej sprawy już wcześniej załatwianej... co podałaś numer to raczej nie mieli by po co dzwonić. A w sprawach tak to chyba jednak wymagana jest droga pisemna 🖐️ "policja pod moj dom i beda mnie aresztowac " do by pukali w drzwi a nie dzwonili na komórkę

Gość do brzydki niski itd
oj mylisz się, dzwonią też na komórkę

Gość gość
Heh do mnie też ktoś dzwonił o 2:30 w nocy . Niby się przedstawił ze z policji pidal imię i nazwisko i powiedział ze niby jestem poszukiwana bo namierzyli mój IP :-/ tylko dziwne bo policja z reguły przedstawia okoliczności zdarzenia a tu chcieli bym to ja wyjaśniała. Rozlaczylam się bo byłam w szoku . Potem dzwonili do mnie ze 2 razy ale juz nie odbieralam. Potem juz był spokój jednak obawy pozostały :-(

Gość gość
i teraz pytanie czy ktoś nie robi sobie ze mnie żartów. Przez ten telefon nie spalam cala noc. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z prawem.

Jezeli ktos podał twój nr telefonu, to policja dzwoni na ten numer, bo potrzebuje informacji. To nic dziwnego.

Gość gość
trzeba ci się bliżej przyjzec

Gość gość
Ja piernicze autorko naprawdę jesteś aż tak głupia że odkładasz słuchawkę zanim ktoś powie do końca o co mu chodzi? Sztywniara! Do mnie też czasami były kazał kolegom z biura dzwonić, ale ja sobie z nimi gadałam-wiadomo to gra taka. Albo ty ich albo oni ciebie To zawsze ja ich! No co ? Trzeba mieć poczucie humoru!

Gość gość
Dzwoni, ale nie o takiej porze:O

Gość gość
Autorka może pisała bzdury na kafe i ktoś ją podał na pały więc dlatego sie tak boi :D

Gość gość
Ludzie temat ma 5lat. Co się tak jaracie?