Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziaobl

Moze ktoś mi doradzi ???

Polecane posty

Gość ziaobl

siema mam 20 lat poznałem fajną dziewczynę którą chciałbym zabrać gdzieś na dyskotekę bo wiem ze ona jeździ czasami sie pobawić no a mi jest głupio bo ja chciałbym ją gdzieś zabrać a poroblem leży w tym ze mieszkam w małym miasteczku gdzie nic nie ma nawet kina więc poprosiłem ojca o samochód żeby mi pożyczył no nie mówię ze na dyskotekę bo może do kina itd. wiadomo o co chodzi a on powiedział ze nie da, czy to normalne ? wy tez macie takich ojców sknerów ? przez niego będe siedział cały czas w domu i nic nie zdziałam. Co mam dalej robić ?

Gość aaaa...
a nie lepiej skoro jests z malego miasteczka zabrac do jakies pizzeri nie wime co tam masz w mescie ale wiesz pojsc napic sie czegos..zjesc pogadac..dobra pierwsza randka:)

Gość ziaobl
ale mi chodzi ogólnie....tutaj dałem tylko przykład.. ja nigdzie nie moge sobie jechać przeciez to jest nienormalne to po co mam prawo jazdy jak mnie to wkur......:/ inni się ze mnie śmieją :( kazdy samochodem do szkoły chociaż z raz przyjechał a ja ani razu bo mój kochany tatuś mówi ze ktoś zarysuje albo ja zarysuje śmieją się ze mnie ;( przed tego frajera !