Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morena23

Kocham starszego o 20 lat mężczyznę.

Polecane posty

On pracuje z moją mamą.Dobrze zna moich rodziców. Spotykamy się od pół roku.I nie jest tak,że liczy się tylko seks.Mam z nim naprawdę wiele tematów.Czuję się przy nim bezpiecznie.Ale,obawiam się,że moi rodzice nie zaakceptują tego związku...Nie wiem co robić...

Gość sinciaaaaa
Nastepny temat załozony przez nastepną kopniętą. Niestety kobitko,Tobie sie wydaje,ze nie tylko seks sie liczy.Dla niego tylko seks sie liczy,a to,z emacie wspolne tematy to chyba dosc normalne,bo niby trzeba o czyms mowic przed i po seksie. Masz 23 lat,wiec ten pan ma 43 lata :-) ciekawe czy bedziesz taka oczarowan nim za lat 10 albo 20.Ty 33 latka,on 53 latek.Ty 43 latka,on 63 latek.

Gość zauroczylas sie......
mialas jakies denne relacje z ojcem, ze szukasz drugiego taty? faceci w tym wieku wiedza jak zbalamucic laske, a leca tylko na mlode cialo, a ty jestes poprostu naiwna :o

Gość herpex
Mam podobnie jak Ty...Kocham straszego o 23 lata,ja mam 22 i zeby było jeszcze 'lepiej' ma zone:(Spotykam sie z nim od 3 miesiecy(romans),ale znamy się dłuzej i juz od poczatku naszej znajmosci iskrzyło..Kocham go,tak jak jeszcze nikogo nie kochałam,wiem,ze on mnie tez.Ci,co twierdza,ze chodzi tylko o seks,nie maja racje.Nie mozna uogolniac-naprawde zycie szykuje rozne niespodzianki.To wszystko jest dla mnie strasznie trudne.trzymaj sie morena.

Gość ona 43
herpex--oj naiwna,nnaiwna,naiwna :-) on cie tez kocha:-) no to niech ten co cie tak kocha z dnia na dzien odejdzie od zony.Przeceiz jak kocha to nie sa wazne dzieci,nie jest wazny majatek etc.:-)glupiutkie młode kozy :-) ze niby nie tylko seks was łaczy ;-) to,ze gadacie o tym i o tym nie oznacza,ze ten starszy tak za wami szaleje,ze dla was porzuci stabilizacje zyciowa :-) naiwne kozy.

Gość herpex
Wiem,ze nie odejdzie od zony,a raczej od dzieci-mylisz sie,one zawsze powinny byc najwazniejsze.Poza tym miłosc to nie wszytsko,czasem sama miłosc to za mało,zeby podjac pewne decyzje.Ja tez na jego miejscu bym nie zostawila rodziny,nawet gdybym kochała kochanke;] Akurat o seks to jemu nie chodzi-wiem to na pewno i nie zamierzam Ci tutaj tłumaczyc dlaczego,bo Ty i tak napiszesz swoje,bo przeciez wiesz lepiej:)

Gość ona 43
herpex--głupiutka kozo (za przeproszeniem)jezli kocha Ciebie,to oznacza,ze nie kocha zony,bo ogolnie nie mozna kochac dwoch osob tak samo.Jakby odszedł od zony to nie oznacza,ze odszedlby od dzieci.Dzieci byłyby nadal najwazniejsze w jego zyciu. Piszesz,z enie os eks chodzi,to oznaczałoby,ze ze swoja zona nie dogaduje sie,nie ma wspolnych tematow,w ogole jego zona jest do niczego,bo Ty jestes ta naj,naj.Dziewcze kochane,mam 43 lata,miałam i mam romanse.Miałm romanse z zonatymi,sama jestem mezatka iw iem czym człowiek w zwiazku sie kieruje majac romans.Powtarzam,gdyby twoj kochas naparwde ciebie kochał to by dawno od zony odszedł,tylko po prostu mu wygodnie,ma zone ktora na pewno nie ejst taka zołza,ma kochanke wpatrzona w siebie i jest happy.Wiem cos o tym.

Gość ona 43
aha,jezli tak naprawde o seks mu nei chodzi,to mozna troszke z tego powodu ci wspołczuc,bo to oznacza,z emogłby bez seksu sie obejsc i jako ,z ema juz 45 lat to nie mlodnieje tylko starzeje sie,wiec za rok moz edwa juz całkeim seksu nei zechce ;-) ja tam byłabym zła,ze facetowi o seks tak naprawde nie chodzi :-) DZiewczynko,on po prostu odreagowuje przy tobie stres zwiazny z praca,zyciem rodzinnym.Sama wiem,ze kochanka słucha sie uwazniej,jest sie miłym dla niego,bo nei dzielimy z nim codziennosci i własnie dlatego kochankowie tak dobrze sie dogaduja.

Gość i co dziadydze jeszcze staje
i ma dość spermy na kilka ejakulacji dziennie ?

Gość herpex
Dobra,moze i macie po czesci racje,nie bede sie przeciez kłocic.Wazne,ze w tym układzie zarowno mnie i jemu jest dobrze.Wszytsko gra:). ONa43,głupia koza nie musisz mnie nazywac.

Gość morena233
Zacznijmy od tego,że mój wybranek nie ma ani dzieci ani żony!

Gość to znaczy wybranek
jest poprany, bo jak facet przez 25 lat sobie nie znalazl kobiety, to jest albo popaprany, albo ma takie wymagania, że skrzyzowania Matki Teresy z Mesaliną by mu nie dogodziła

Gość verita veritatis
Ci ludzie piszą tak, jakby ruchanie sie tylko liczyło. Pamietaj, ze kobiety szybciej sie starzeją. Jak bedziesz miała 53 lata, to stara dupa bedziesz. Bierz go jesli go kochasz i nie patrz na opinie mamusi ani tatusia. W koncu duuuża juz jesteś.

Gość kapitulnieee
przyy nim to ona akurat będzie młoda dooopą, bo jemu za 20 stuknie 73 - jeśli dożyje tego wieku....

Gość ona 43
verita veritatis---y,ruchanie nie jest najwazniejsze,ale niestety bardzo wazne w zyciu człowieka.Gdyby nie to ruchanie to większosc zwiazkow byłoby razem ze soba,nie byłoby tyle zdrad i rozwodow.

Gość lena x
Nastepna, ktora wskoczyla do wyra zonatemu, jestes zwykla szmata:O

Gość lena x
herpex oczywiscie

Gość ona 43
morena23--To o zonie i dziecioach było do osoby piszacej pod nickiem herpex. A to,ze Twoj nie ma dzieci i zony juz,to co.Chodzi o to,ze za lat x bedziesz jeszcze fajna babka,a on juz niezbyt fajny,bo jednak starszy o 20 lat.No chyba,ze juz w wieku w ktorym teraz jestes nie jestes fajna mloda kobitka.No to wtedy Ty majac 53 lata bedziesz i zdrowiem i uroda dorownywac swojemu partnerowi i bedziecie obydowje wygladac na 73,tz tym tylko,ze Ty bedziesz o 20 lat mlodsza,czego Ci nie zycze i mysle,ze jednak ejstes fajna babka i bedziesz nia jeszcze gdy bedziesz miała 53 lata.

Gość do ona 43
jakim prawem kurwo umoralniasz tu kobiety jak sama jestes zwykłym zdradzającym scierwem

Gość ona 43
do ona 43--nie umoralniam,tylko chce ukazać,ze mimo to,ze ktoras z młóodych kobiet pisze o miłosci kochanka do niej to tej wielkeij miłosci kochanek nie czuje do niej,bo dawno juz by nie był ze swoja zona.I po drugie pisze o tym,ze taka duza roznica wieku moze teraz nie przeszkadzac kobiecie ,ale za lat 10,20 bedzie to problemem,chocaiz nie musi,ale jednak wiekszosc takich zwiazkow z duza roznica wieku moze i tkwia ze soba,ale jednak nie jest to zycie wspaniałe. A co do scierwa :-) to miło mi ,mam na imię innaczej.Wspołczuję Twoim rodzicom,ze tak brzydko Cie nazwali-scierwo.

Gość gość
hey kobiety ja też mam starszego o 20 lat strszego od ciebieja mam 22 on ma 42 żuje z nim mieszkam i powiem wam że pierwszy rok jest piękny a pózniej jest MASAKRA zradza nie wraca na noce do domu raz wyszedł i wrucił po 3 dniach a uwierzcie że byłam tak samo podobnie zakochana jak wy i jak bym mogła cofnąć czas to w życiu bym się niem nie związała !

Gość gość
ktos tu ma kaca moralnego :D 2009 rok :D

Gość gość
i ty masz 20 lat? zamiast chodzic do podstawowki ,uczyc sie pisowni ty od razu pobieralas lekcje roo/chania u dziadkow:D

Gość gość
pipe wylizac nawet pies potrafi