Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnezia_82

czy taK POWINNO BYC

Polecane posty

Gość amnezia_82

Poklocilam sie okropnie z facetem - w konkluzji mialo dojsc do rozstania ( staz 3,5 roku , 1 dziecko male , 24 i 25 lat) poszlo m.in ze on czuje sie jak w klatce : jest 2 dni w tygodniu u nas. Reszta w delegacji a ma zal do mnie ze nie moze wyjcs na piwo ( nie moze? nigdy mu nie zabranialam - on mowi ze sie boi o tym wspomniec bo zaraz boi sie negatywnej reakcji) po zgodzie naszej wspomnial ze jedzie opijac z bratem jego "przyszle dzieci" bo zona zaszla w ciaze. Zgodzilam sie ( miesiac temu bylo opijanie dla powodzenia a wczesniej by wogole zaszla) mowil ze bedzie tam 2 godz. bo wiecej mu sie nie bedzie chcialo siedziec poztym ciezarna bratowa bedzie go odwozic. Pisze do niego ile jeszcze tam bedzie ( po 3 h) a on ze jeszcze jest trzezwy i troche posiedzi. ( wkurzylam sie bo nie ma kluczy i musze? na niego czekac!) a mi tak sie spac chce - pytam sie o ktrej planuje wrocic - nie odpisal - czekac czy walnac sie spac - niech spi na dworzu ?

Gość ares_102
kladz sie spac kobieto! niech zyga na klatce.

Gość finken
olał Cie ?

Gość verba_jest
nie czkaj - idz spac - mial sznase to sie nie odezwal- jego strata- niech spi gdzie ma spac a nie obiecuje ci bo obiecuje.

Gość wyślij mu esa
że skoro nie raczył odpisać ty nie będziesz czekać i może nocować u braciszka:/

Gość andikprs
idz spac a rano zrob mu awanture bo jak smie narazac twoje godne wyspanie z jego yzciem chlewackim!!!!!! nie do pomyslenia! mogl chlac z toba - bez zony to jak samobujstwo! mogl isc z toba i zaoszczedzic sobie klopotow. bylo by chociaz razniej i weselej - wybral ostrzejsza wersje ? oki wiec niech ja ma - zamknij drzwi i kladz sie spac!

Gość andikprs
p.s klatki sa ocieplane - nie martw sie!

Gość Bella Cullen
Uważam, że przesadzasz.. Jeśli masz mądrego faceta - wie co robić i kiedy. Tym bardziej. chyba sama zdradzasz..bo tak go pilnujesz.. Oceniasz jego względem siebie..

Gość amnezia_82
napisał mi po godzinie : spij Kochanie. Jak cos to zadzwonie przed przyjsciem. --- ale jak sie nie obudze - pozatym ma go odwozic ciezarnakobieta .. ;/

Gość amnezia_82
Bella Cullen nie zdradzam - martwie sie ( moze nie potrzebnie?)

Gość amnezia_82
PeneLoppe - ja chcilam ale uznal to za sptkanie braterskie z szwagierk :( nie zzial mnie po prostu pod uwage bo mamy dziecko i ktos musi ie nim opiekowac ... czyli ja - nie wzial opcji - dziadkowie- bo byla mozliwosc - tylko jak on twierdzi to bylo za pozno :( nie wazne . ehh

yhy tak czy siak pewnie zaraz się nie położysz:O a rano powiedz,że dziękujesz mu bardzo za to jak poważnie traktuje ciebie i wypowiadane przez siebie słowa!!!:O umowa to umowa. wyszedł miał być za dwie godz.spoko niech siedzi tam i ze 3 i pół bo okoliczności wskazują na przedłużenie się posiedzenia,ale bez przesady:O czyny a nie słowa!!!!!!!!!!!:O

Gość amnezia_82
PeneLoppe

Gość amnezia_82
dziekuje

Gość DAJLUZ
daj sobie kobieto luzu troche przestan patrzec na faceta docen sie!

Gość meganrex
przyszedl w koncu ?

Gość a ja Ci powiem co innego
otoz wrzuc na luz... kilka glebokich oddechow..na poczatek...moze jakis film na odstresowanie i drzemka...telefon wylacz...potem powiesz "oJEJKU kochanie musiala mi sie bateria rozladować"...jesli wiesz jak dzwonek do drzwi tez rozlacz chyba ze nie macie dzwonka wtedy sprawa ulatwiona:) no chyba,ze masz taki sen jak ja,ze moze sie walic i palic i nic Cie nie obudzi....a jesli on wroci zanim Ty zasniesz to przetrzymaj go za drzwiami tak z pol godzny a przynajmniej kwadrans i ziewajac otworz mu drzwi chyba ze bedziesz na tyle silna zeby nie otwierac.... Nic mu sie nie stanie jak sie przespi pod domem;d to po pierwsze...awantura nic nie wskorasz chyba ze chcesz sie z nim rozstac ale to mozesz mu powiedziec wprost i na spokojnie-to po drugie....jesli chcesz zeby zapamietał,ze jak sie z Toba umawia to konkretnie daj mu nauczke i oczywiscie absolutnie zadnych wyrzutów....

Gość a ja Ci powiem co innego
i jeszcze jedno...mowisz ze zonka brata w ciazy jest tak? no to jeszcze musisz przetrzymac tylko pepkowe i potem sie skoncza hulanki z bratem...juz ja widze jak go zonka po porodzie bedzie puszczac na alkoholizacje z bratem albo jak im pozwoli pic u nich w domu....hahahahahahaahahahahahha brat to dopiero bedzie mial klatke;d

Gość Bella Cullen
był niesłowny...fakt..doczytałam.. z posta.. to z czego to wynika? cecha wrodzona czy nabyta?