Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo o co

Czy flirt to zdrada?

Polecane posty

Gość no bo o co

zastanawiam sie co myslec o tym poniewaz moj chlopak smsuje z taka daaaawną kolezanka. nie ukrywam ze mnie to drazni ale powiedzielam mu rob co chcesz. trudno mi z tym jest i smutno. juz nie chce mu mowic ze mi to przeszkadza itd bo znowu bbylalby klotnia i te jego wyrzuty :ale o co ci chodzi?! nie ufasz mi i bleeee wrrrrr. a jeszcze bardziej mnie to denerwuje bo wiem ze ona ma na niego język po kolana juz od dwoch lat . co robic. nie chodzi tutaj o zaufoanie czy cos jestesmy ze soba od dwoch lat i mu ufam tylko np do mnie napiosze 2 smsy na dzien a z nia sobie wymienia zdania itd.. oszaleje. nie ma miosci bez zazdrosci. tylko on o mnie zazdrosny nie jest boo wie ze jakikolwiek facet do mnie napisze ja zawsze to zlewam i nie odpisuje bo po co ale chyba robię błąd ;]

Gość rozumiem ze ty nie masz
zadnych kumpli tylko same kolezanki?:O

Gość no bo o co
mam no ale na imprezę wyjść to rozumiem i on tez jak najbardziej możne, a flirtować i ciągle pisać na gadu ze swoja 'pseudoprzyjacioleczka' :/

Postaw go do pionu, to nie jest normalne, że tyle czasu poświęca jakiejś lasce. Albo rybki, albo akwarium.