Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama13

kolega

Polecane posty

Gość sama13

moj kolega ma zone i dzieci, ma 3 kochanki. ja go lubie jako kumpla ale mysle sobie ze nie mozna tak traktowac kobiet, tez jestem jedna! rozmawialam z nim na ten temat dlaczego tak postepuje?, odpowiedzial ze nie potrafi inaczej. chce opuscic zone , nie kocha jej i nie pasuja do siebie, ale szkoda mu dzieci, zona wstydzi sie rozwodu, ale nie wstyd jej jest ze 1 z kochanek przychodzi do niej na kawe???!! i ludzie na wsi napewno wiedza;- czego nie wiedza, ze z nastepna ma dziecko, i o tym zona wie(!), zato ta kochanka nie wie o zonie, i ta mloda co sie w nim bujnela, i kazdej obiecuje i klamie jak nic. ja o tym wiem pewnie nie wszystko, i pytam czy cos tu zrobic czy nadal na to patrzec??

Gość ariadna ...
Ale patologia ... :O Stać go na tyle dzieci?

Gość A co Cię tak to interesuje
Każdy ma prawo żyć jak chce. a Tobie nic do tego. zajmij się swoim zyciem, żebyś ułożyła je sobie jak najlepiej...

Gość amalletta
Każdy ma prawo żyć jak chce. a Tobie nic do tego. Mam nadzieję, że tę samą zasadę wyznajesz jakto ciebie robią w trąbę? :classic_cool:

Gość sama13
nic mi do tego, tylko jest mi nie fair ze tyle wiem, i jak widze jego zone, jak gadamy od czasu do czasu, to wiecie ze mnie sumienie gryzie?? ona jest spoko babka, i mogla by szczesliwiej zyc. i nic z tym nie zrobie co wiem, bo to jego sprawa, tylko czasami mnie moja wiedza naprawde meczy.